Fran Carbia, davanter del CF Reus, serà entrevistat a TarragonaDigital

TarragonaDigital entrevistarà dijous el futbolista tarragoní del CF Reus i t'oferim la possibilitat de participar activament deixant la teva pregunta al jugador roig-i-negre
Fran Carbia atendrà TarragonaDigital abans de rebre el Zaragoza | Joan Alfons López

 

Fran Carbia, jugador del CF Reus Deportiu, serà el pròxim entrevistat en clau esportiva a TarragonaDigital. El jugador roig-i-negre serà el protagonista d'aquesta setmana dins de la cobertura informativa de l'entitat roig-i-negra i analitzarà l'actualitat que envolta l'equip, la ressaca de la darrera jornada, allò que li espera a l'equip de cara al pròxim encontre i d'altres qüestions. A més, us oferim la possibilitat de participar activament de l'entrevista que es realitzarà dijous 23 d'agost a les instal·lacions de l'Estadi Municipal de Reus. Podeu deixar les vostres qüestions mitjançant aquesta pàgina en la seva secció de comentaris situada a la part inferior i també podeu col·laborar mitjançant les xarxes socials mencionant @EsporTGNDigital a Twitter o aprofitant l'enllaç a Facebook. Dijous a les 11.00 hores finalitzarà el període per participar, quedant excloses totes les preguntes que arribin posteriorment a aquest termini.

El darrer supervivent del dia 1

Fran Carbia és actualment l'únic integrant de l'equip que ha viscut tot el creixement del CF Reus Deportiu vestint la samarreta roig-i-negra. El tarragoní, procedent del Nàstic, va incorporar-se a la disciplina ganxeta l'estiu de l'any 2013, mesos abans de confirmar-se l'arribada de Joan Oliver al club i d'iniciar-se el projecte que ha catapultat el club del Baix Camp al millor moment de la seva història. Carbia ha tingut com a entrenador a Emili Vicente, Natxo González, Aritz López Garai i, actualment, a Xavi Bartolo. Cinc anys pertanyent al conjunt reusenc que han provocat que dissabte, si juga contra el Zaragoza, disputi el partit número 150 a l'entitat, convertint-se així en el segon jugador de l'actual plantilla amb més partits acumulats, únicament per darrere del porter i capità Èdgar Badia.

La publicació de l'entrevista, dijous a la tarda

Aquesta entrevista, com totes les que es realitzaran durant la temporada, es publicarà durant la tarda del mateix dia de la realització de la mateixa. TarragonaDigital us oferirà en format vídeo tota la conversa amb el protagonista roig-i-negre, arxiu que anirà acompanyat d'un resum mitjançant un text i diferents fotografies.

"Ràbia i indignació del reusenc Gerard Descarrega en el Campionat Europeu d'Atletisme" "Tiago Rafael, presentat com el darrer fitxatge del Reus Deportiu: «És un repte»"