Onolfo fa una oferta als creditors per salvar el CF Reus

El propietari nord-americà ofereix pagar immediatament un 10% dels deutes amb els creditors, deixant el 90% restant en una sèrie de condicions temporals i de futurs ingressos estimats

La Covid19 ha aconseguit aturar l’activitat esportiva sobre els terrenys de joc però, tot i que l’ha alentit, no ha frenat totalment l’activitat als despatxos. En aquestes es troba el CF Reus Deportiu que torna a la primera línia de l’actualitat després del darrer moviment de Clifton Onolfo, propietari de la Societat Anònima Esportiva des del gener del 2019. El nord-americà vol salvar la SAE abans que l’administrador pugui prendre la decisió de liquidar-la i ha fet una proposta de conveni als creditors per a què aquests retirin les seves denúncies i permeti el club poder subsistir.

Pagar en tres terminis

Clifton Onolfo ha ofert a tothom amb qui el club té deutes un pagament dividit en tres terminis. Un primer seria immediat i ascendiria a un 10% del total, pagats mitjançant transferència bancària amb uns fons monetaris que Onolfo vol deixar clar que existeixen amb un extracte d’un dels seus comptes. Un altre 10% dels deutes serien pagats en un període temporal d’entre cinc i deu anys mentre que l’altre 80% està supeditat als possibles ingressos futurs que estan estimats en uns 7,5 milions d’euros procedents de LaLiga i entre sis i deu dels antics accionistes.

Aquesta darrera gran suma de diners estaria dividida entre dues meitats: una meitat per a la massa de creditors i una altra per al primer i segon equip i la Fundació Futbol Base Reus. A més, Onolfo recorda en el document que el Toronto FC s’ha compromès a pagar la meitat dels sous dels jugadors i dels entrenadors del primer i segon equip pel programa de desenvolupament de futbolistes que vol implantar fins a un límit de 500.000 euros.

Onolfo ja ha fet arribar la proposta al jutge concursal, a l’administrador concursal David López i a tots els creditors. Ara caldrà una resposta col·lectiva per acabar de veure amb claredat quin és el futur a curt termini del CF Reus Deportiu.

El propietari nord-americà es dirigeix als creditors del club | CF Reus

Onolfo espera rebre ingressos milionaris procedents de LaLiga i els antics propietaris | CF Reus

El document conclou amb un extracte d'un dels comptes bancaris de Clifton Onolfo | CF Reus

"Revolució al Barça: el conegudíssim periodista que participarà a les pròximes eleccions" "Les idees del teixit esportiu català per tornar a la normalitat amb seguretat"