Albert Company, tècnic del CF Reus B Cambrils: «Volem superar-nos»

L'entrenador del filial del CF Reus parla del seu grup, de la contractació d'Alfred Planas i de la confiança en la solució als problemes econòmics en el primer equip

Mentres el primer equip espera la solució definitiva que permeti al CF Reus poder inscriure la totalitat dels seus jugadors, un dels afectats per aquesta problemàtica ha estat el CF Reus B Cambrils. El filial roig-i-negre ja ha hagut de cedir cinc futbolistes en les dues primeres jornades per completar les convocatòries del minvat conjunt entrenat per Xavi Bartolo. I una de les persones que ho ha patit en primera persona és Albert Company, entrenador del filial ganxet.

TarragonaDigital ha pogut conversar amb el jove entrenador vallenc sobre aquesta circumstància i sobre la seva plantilla, que ha començat la temporada sumant un punt en els dos primers partits. Unes xifres que no reflecteixen allò que s'ha merescut: «Les sensacions al camp són diferents de les del marcador, som gent jove i pequem d'inexperiència». Company se sincera quan reconeix que «l'any passat no vam acabar amb bones sensacions però va ser una temporada va ser molt bona. Fer 47 punts és un èxit».

Albert Company dirigint una sessió d'entrenaments del seu equip | Joan Alfons López

La plantilla 2018-2019

La campanya que acaba de començar ha permès Company realitzar la plantilla al seu gust, seguint el model implantat al club. Fent-se càrrec del bloc durant el mes de febrer per l'ascens de Lluís Albesa al cos tècnic del primer equip, aquesta és la seva primera temporada començant des del primer dia i destaca que l'actual conjunt disposa de «jugadors de molta qualitat que estic convençut que molts arribaran al futbol professional, tenen ambició i crec que és un bon lloc per gaudir del futbol de Tercera».

Pel que fa a l'objectiu de la temporada, Company el divideix en dues parts: «Som ambiciosos i volem superar-nos però la Tercera, per a un filial, és molt complicada. L'objectiu mínim és competir l'any vinent a la mateixa categoria i l'altre objectiu és formar futbolistes per l'elit i hem de treballar-los bé».

El moment crític del primer equip, amb incertesa i confiança

Albert Company està vivint una segona meitat d'agost plenament afectat per la impossibilitat d'inscriure jugadors del primer equip per a poder competir. Tantes baixes han provocat que homes com Goujón, Vilà, Arjona, Pereira i Enri hagin format part de les convocatòries del primer equip. I que estiguin al primer equip, impossibilita que treballin amb normalitat al filial: «Ho he viscut amb certa incertesa, no per la situació sinó pel fet de poder comptar o no amb certs jugadors però també amb certa tranquil·litat. Els responsables del club tenen tota la garantia i es mereixen tot el crèdit del món».

Albert Company té un tracte proper amb els futbolistes | Joan Alfons López

Una de les notes positives de l'estiu ha estat el fitxatge d'un Alfred Planas que anava a ser integrant del conjunt B però que no va tenir temps ni d'entrenar-se un cop perquè Xavi Bartolo li va posar el guant a sobre: «L'Alfred és un altre èxit de la direcció esportiva, volíem un jugador de Tercera diferencial i tots vam pensar en l'Alfred i els fets ens han donat la raó. Entenem que pot arribar a ser un jugador professional, té un potencial que altres jugadors que tenim també tenen».

"ATENCIÓ: Gir dràstic en els esdeveniments a can CF Reus Deportiu" "El Vendrell i Calafell ja són als quarts de final de la Lliga Catalana"