Sergi Parés sobre el fitxatge del migcampista: «Això no s’ha acabat»

El director esportiu del Nàstic assegura que no volien tapar cap oportunitat per a cap jugador filial per una lesió puntual de Javi Márquez però avisa que el fitxatge d’un sis encara és possible
Sergi Parés durant l'entrevista al Sempre Nàstic | Joan Alfons López

El Nàstic va tancar la seva activitat en el mercat de fitxatges estival el passat dilluns a les 18.00 hores però podria donar una sorpresa pròximament. El director esportiu Sergi Parés ha reconegut en una entrevista al Sempre Nàstic que «això no s’ha acabat» quan ha estat qüestionat per la no arribada del migcampista que reclamava el tècnic Xavi Bartolo: «Hi va haver alternatives bones però no ho vam considerar suficient, encara en pot haver-hi alguna, això no s’ha acabat. Tenim molt clar que no taparem cap oportunitat del segon equip perquè tinguem ara lesionat Javi Márquez. Si surt un jugador sub23 molt bo en situació d’atur, l’abordarem. Si no, el missatge és confiar en allò que tenim».

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

El vallenc va arribar al darrer dia de mercat amb l’objectiu de fitxar un migcentre que fos sub23, ja que la plantilla ja no tenia fitxes per als jugadors més veterans: «O trobàvem un jugador que millorés molt, que encara el podem trobar, però havia de ser sub23 perquè no es volia treure cap jugador que portés aquí i entrenés bé». Sense donar noms, Parés feia referència a un Brugui al qual ja se li va buscar sortida al gener i a qui no s’ha volgut fer passar pel mateix mal tràngol. L’absència del migcampista desitjat provocarà que els joves del CF Pobla tingui més presència: «Per millorar una mica hem de donar espai als joves. Tenim un Óscar Sanz com a sis, un Alberto Garcia com a vuit i un Sergio Montero com a deu que igual que Carreón han demostrat que poden tenir moments».

Molina i Calavera, dos noms del darrer dia

El fitxatge de Xavi Molina pel Córdoba en les darreres hores de mercat i la coincidència de buscar un jugador del perfil de Josep Calavera, qui va fitxar setmanes enrere pel Castelló, ha provocat que els dos noms hagin saltat a la primera línia després de les mancances nastiqueres. Sobre el petit dels Calavera, Parés ha afirmat que el coneix molt i que «té molt creixement però l’any ideal per agafar-lo serà el següent, crec que està un pèl verd, el conec molt i l’any vinent serà espectacular». Sobre Molina, el de la Canonja no va poder fitxar pel Nàstic perquè aquest no tenia fitxes disponibles.

Un altre nom lligat al dia 2 de setembre però per altres motius va ser el d’Ignacio Abeledo, qui s’ha quedat a la disciplina grana tot i no tenir fitxa: «No hi ha hagut manera d’arribar a un acord amb ell, insistia que si marxava volia cobrar tot. Anirà entrenant i veurem que passa en el mercat d’hivern». Sobre Djetei, incorporat pel Córdoba, Parés reconeix que «amb tres centrals contrastats en teníem prou, Djetei és anticipat però quan se l’ha exigit molt en pilota s’ha mostrat insegur. Per ell potser era millor que es desplegués en altre lloc, li desitgem molta sort. Ens hem assegurat el 50% dels drets per si acaba explotant però té una edat i considerem que no és fàcil que ho faci».

Un dels motius pels quals els grana s’han quedat sense el migcampista desitjat és l’opció d’incorporar Ferran Sarsanedas: «La seva opció estava avançada però no va poder ser. Ara no volem tapar a Viti, és jove, té molt bones condicions, aquestes condicions el poden fer créixer. El Xavi el va tenir castigat uns dies, ha reaccionat molt bé i caminant junts cap al mateix objectiu». I és que donar espai a la pedrera i potenciar-la és un dels reptes a llarg termini: «Tenim una pedrera important, el juvenil A és un equip potent, el filial també. L’objectiu és tenir la màxima gent possible de Tarragona, que donen un sentiment».

La idea de joc, l’estat de l’actual Nàstic respecte a la versió final i qüestions com la paciència o els nervis de l’entorn són temes que ha tractat Sergi Parés en una entrevista que pots consultar íntegrament al vídeo de la part superior al text.

Sergi Parés durant l'entrevista al Sempre Nàstic | Joan Alfons López

"❗ Segueix el bloqueig: el Reus té previst fer quelcom vital dijous si no hi ha diners" "🔴⚫ Onolfo accepta tard l'oferta de Penya: els pròxims moviments al CF Reus Deportiu"