El Juvenil A del Nàstic rep el Villa-Carlos buscant un triomf necessari

Els joves jugadors grana rebran diumenge al migdia un Atlético Villa-Carlos que és el penúltim a la taula. Els tarragonins acumulen set jornades sense guanyar
El juvenil vol tornar a guanyar set jornades després | Joan Alfons López

El Juvenil A del Nàstic de Tarragona rebrà diumenge a les 12.00 hores l’Atlético Villa-Carlos, penúltim classificat del grup III de Divisió d’Honor Juvenil. El matx, corresponent a la jornada 15 del campionat de lliga, s’espera amb ganes al vestidor tarragoní per la necessitat de triomf que hi ha a la Budallera. L’equip dirigit per Dani Vidal acumula set jornades sense guanyar. Cal remuntar-se a la victòria davant la Damm fa dos mesos per trobar tres punts de cop a can Nàstic. La zona de descens s’apropa de mica en mica i la zona calenta de la lliga es troba ja a només dos punts.

Necessitat sense ansietat

El Nàstic necessita la victòria, és quelcom obvi. Hi ha gana de triomf però no nervis per la mala dinàmica, tot i que evidentment comença a pesar tantes jornades sense vèncer: «Se’ls nota (als jugadors) però seria molt més si no competíssim i no estiguessin units entre ells, identificats amb la idea de jugar com a equip», reconeix Dani Vidal. El tècnic grana també explica que «els fem veure que el futbol són dinàmiques i ara estem en una on tot ens costa molt, que estem puntuant quasi cada setmana i aquest és el camí, estan forts mentalment, es nota en el fet que l’altre dia van jugar alguns integrants del B i vam competir molt bé durant el partit».

Pel que fa al rival, Vidal afirma que l’Atlético Villa-Carlos «proposa un bon futbol però en les últimes jornades arrisca menys, tenen molt clar a allò que juguen amb un entrenador que vol la possessió del partit mitjançant la pilota, són força atrevits, gens habitual en la categoria». Aquest serà el primer dels dos darrers partits del 2019 que el juvenil grana jugarà a l’annex del Nou Estadi. El pròxim com a visitant, l’any 2020.

"🏑 Lliga Europea - Jornada 3: El Reus Deportiu rep l’Sporting en un matx de luxe" "🏐 Superlliga 2 - Jornada 8: El SPiSP posa punt final a la primera volta davant l'Alter"