El Nàstic canvia de primera equipació i l’estrenarà contra l’Orihuela

El conjunt grana estrenarà equipació el pròxim diumenge 5 de gener actualitzant la primera samarreta després de mantenir la de la campanya passada fins ara
Foto de la part frontal superior de la nova samarreta del Nàstic | Gimnàstic

Any nou, samarreta nova. Això és allò que hauran pensat a les oficines del Nàstic després d’anunciar aquest matí que el conjunt grana canviarà el model de la samarreta del primer equip. El club, que va decidir durant l’estiu mantenir l’equipació de la temporada 2018-2019, ha canviat d’idea i estrenarà nova samarreta amb el canvi d’any natural, concretament en el duel de diumenge 5 de gener a les 11.30 hores al camp de l'Orihuela. L’entitat ha anunciat aquest matí el nou model que vestirà l’equip de Toni Seligrat, mantenint dos únics colors (grana i blanc) i sense cap mena de dibuix per una elàstica amb els mateixos colors però amb diferents tonalitats de vermell per mostrar la bandera de la ciutat de Tarragona per la part davantera. En la part posterior, el diseny és llis i d’un únic color.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Una de les grans novetats és la desaparició del coll de la samarreta. Com està signat, es manté la marca Sorigué a la part davantera, a sota de l’escut amb el nom de la ciutat i el nom de l’empresa de la samarreta: Hummel. Es conserven les fletxes en les espatlles, el patrocini d’AG Planning Group a la part inferior posterior i s’afegeix la bandera de Tarragona i el logo N de Nàstic a la part posterior superior (sota del coll) amb l’escrit «Since 1886» (Des de 1886). El pantaló també s’ha actualitzat, tot i que en menor mesura. El blanc segueix dominant però les fletxes característiques de Hummel ara estan formades per ratlles i no per un bloc compacte, aprimant la franja horitzontal en la part final de la peça de roba en contacte amb les cames.

Els grana estrenaran la nova samarreta al camp de l'Orihuela | Gimnàstic

José Andreu: «Estem convençuts que serà un èxit»

José Maria Andreu, responsable de l’àrea de negoci, marca i responsabilitat social del Nàstic, ha valorat l’estrena de la nova samarreta afirmant que «estem convençuts que serà un èxit, estem molt satisfets amb el resultat final; segueix la línia de la bandera de Tarragona i hem volgut donar una sorpresa en les dates de Nadal». L’elàstica ja es troba a la venda a la botiga museu del club a l’Avinguda Catalunya 22C en horari de dilluns de 16.30 a 20.00 hores i de dimarts a divendres de 10.00 a 13.30 hores i de 16.30 a 20.00 hores, mentre que els dissabtes l’horari és de 10.00 a 14.00 hores. La samarreta tindrà un preu de 65 euros per als no abonats mentre que els nastiquers que tinguin carnet veuran el preu reduït a 55 euros.

"📆La mort del Reus, el declivi del Nàstic o l’esclat d’Ariana Sánchez: l'esport el 2019" "🏃BRUTAL: El reusenc Mikel Besora i el vici de córrer cap al cel"