El futur de Xavi Bartolo a la banqueta pot decidir-se avui

Dia clau pel futur de Xavi Bartolo a la banqueta del Nàstic. Avui el Consell d’Administració decidirà si el tècnic continua o si hi ha un canvi d’entrenador per intentar reaccionar
Xavi Bartolo dirigint un entrenament a l'annex del Nou Estadi | Joan Alfons López

Hores complicades al Nàstic després de la derrota i decepció al camp del Badalona. De res va servir la xerrada del president amb la plantilla la setmana passada i veure la poca exigència que els jugadors van tenir en un tram important del partit del passat diumenge on van encaixar un gol al minut cinc que podien haver estat dos o tres.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

El president i bona part de membres del Consell van tornar de Badalona molt molestos i ahir ja van mantenir dues trobades. La primera abans del migdia i la segona després de la presentació de l’equip Genuine que es va fer a les tres de la tarda al pavelló del Club. En cap de les dues reunions hi va haver cap mesura definitiva que han quedat per avui. Primer per reunir-se amb el director esportiu Sergi Parés el principal defensor de la feina de Bartolo i una segona reunió del Consell que acabarà de decidir si hi ha relleu a la banqueta grana.

El club està preparat si ha de fer el pas de destituir a Xavi Bartolo, ja que fa dies que van arribant oferiments per part de diferents entrenadors per fer-se càrrec de l’equip. Els que de moment han transcendit han estat noms com Curro Torres, Pedro Munutis i Manolo Márquez, tot i que no són els únics. Des de la plantilla, que ahir va fer sessió de recuperació i que avui gaudeix de jornada de descans, veuen com perilla el lloc del seu entrenador i que ara no és segur tot i la ratificació fins a final de temporada que el Consell va dir la setmana passada. No és segur que demà sigui Bartolo qui dirigeixi als granes en la primera sessió preparatòria per jugar diumenge a la Nova Creu Alta davant el Sabadell.

"⚽ 😍El Nàstic Genuine 2019-2020 es presenta en societat!" "🏍 Tortosa rep amb honors a Jeremy Alcoba, campió de Moto3 júnior"