Portugal, en el camí del Reus Deportiu i del Calafell a Europa

Els reusencs formen part del Grup D on hi ha dos equips portuguesos mentre que els calafellencs hauran d’enfrontar-se a un equip lusità en la primera ronda

La fortuna dels sortejos ha provocat que els camins del Reus Deportiu Miró i del Club Patí Calafell Tot l’Any a les competicions europees passin majoritàriament per Portugal. Els del Baix Camp formaran part d’una nova edició de la Lliga Europea, la ‘Champions’ de l’hoquei, mentre que els del Baix Penedès són integrants de l’Europe Cup, segona competició continental.

El Reus Deportiu, contra dos portuguesos

El conjunt roig-i-negre ha anat a parar al Grup D de la Lliga Europea, sent company de viatge del Saint-Omer francès i de dos equips portuguesos: l’Oliveirense i el Barcelos. Els del Baix Camp, juntament amb el Barça al Grup C, han quedat inclosos dins dels dos teòrics grups més potents de la competició.

També s’ha donat a conèixer el calendari de la fase de grups, iniciant-se aquesta el 7 de novembre amb un Saint-Omer-Reus Deportiu i finalitzant el 13 de febrer del 2021 amb la visita a la pista de l’Oliveirense. En mig, quatre partits amb data del 21 de novembre per al Reus-Oliveirense, el 12 de desembre es viatjarà a la pista del Barcelos. El Barcelos tornarà el viatge al Baix Camp el 16 de gener mentre que caldrà visitar l’Oliveirense el 30 de gener.

Lliga Europea

Grup A: Noia, Sporting, Coutras i Herringen

Grup B: Liceo, Porto, Geneve i La Vendéenne

Grup C: Barça, Benfica, Diessbach i Bassano

Grup D: Reus Deportiu, Saint-Omer, Oliveirense i Barcelos

Calendari del Grup D

Jornada 1 (7 de novembre): Saint-Omer-Reus Deportiu

Jornada 2 (21 de novembre): Reus Deportiu-Oliveirense

Jornada 3 (12 de desembre): Barcelos-Reus Deportiu

Jornada 4 (16 de gener): Reus Deportiu-Barcelos

Jornada 5 (30 de gener): Reus Deportiu-Saint Omer

Jornada 6 (13 de febrer): Oliveirense-Reus Deportiu

El Calafell, contra el Riba d’Ave

Pel que fa al Club Patí Calafell Tot l’Any, el duel de la primera ronda l’enfrontarà al Riba d’Ave de Portugal. Els homes dirigits per Pere Varias afrontaran l’eliminatòria de la ronda preliminar el 7 de novembre amb el duel d’anada al Pavelló Joan Ortoll de Calafell i la tornada es disputarà el 21 de novembre a terres portugueses.

En joc hi haurà un forat als vuitens de final de la competició europea que es jugaran el 12 de desembre i el 16 de gener. El Calafell estarà acompanyat a l’Europe Cup per més equips catalans com el Caldes, l’Igualada, el Girona i el Lleida Llista, estant aquests dos darrers ja classificats per a la pròxima ronda.

"Un lluitador Nàstic planta cara al poderós Barça" "Última hora: Bartomeu fa per sorpresa l'anunci més esperat sobre el Barça"