Javi Bonilla sobre l’arribada de Pereira i Rodríguez: «Segur que s’adapten ràpidament»

El lateral esquerrà del Nàstic parla després de la sessió matinal on s’han estrenat com a granes el davanter Jonathan Pereira i el defensa Juan Rodríguez

Jonathan Pereira i Juan Rodríguez ja saben allò que és vestir la samarreta del Nàstic. Com a mínim la samarreta d’entrenament. Ambdós jugadors han conegut els seus nous companys i ja s’han vestit de curt en la primera sessió d’avui dimecres, jornada d’entrenaments que es veurà completada a la tarda amb la disputa d’un duel informal amb el CF Pobla de Mafumet a les instal·lacions del Complex Esportiu Futbol Salou.

Javi Bonilla, lateral esquerrà de l’equip, ha fet valoració de les primeres sensacions amb els seus nous companys a qui avui mateix ha conegut: «Amb Jonathan ja ens estàvem rient i amb Juan encara no hem compartit gaire, que ens canvien en diferents vestidors i no hem coincidit. Segur que s’adapten ràpidament al grup». Pel que fa a l’inici de la tercera setmana d’entrenaments, Bonilla no dubta en reconèixer que ara toca patir sobre la gespa: «Molt contents, ara una mica més de canya, és normal, hem d’arribar en les millors condicions possibles a l’inici de lliga, ara és el moment de patir».

Jonathan Pereira realitzant els primers exercicis de grana | Joan Alfons López

Els amistosos, el millor de la pretemporada

El defensa de Sòria no dubta que on més avanços es fa dins de la preparació estival de cara a la primera jornada de lliga és en els partits amistosos: «Ens hem de posar en forma però la millor manera és amb partits amistosos, és com més ens agrada». Avui a les 19.00 hores, els tarragonins faran un duel d’entrenament amb el CF Pobla de Mafumet: «Hem de millorar moltes coses, som molt bon equip però calen corregir coses i la millor manera de veure-ho és competint contra altres rivals», explica Bonilla.

Sobre el gran nombre de jugadors nous que formen el vestidor nastiquer, el de Sòria avisa que «el principal per a què sigui un bon any és tenir un vestidor que sigui una família i tenir molt bon rotllo, per experiència a Mallorca això va ser clau i ara ho segueix sent per a què estiguin a Primera. Mallorca i Nàstic són clubs diferents però el principal és el grup, hem d’anar tots a una amb la idea de l’entrenador i segur que les coses surten bé».

Juan Rodríguez ha viscut el primer entrenament amb el Nàstic | Joan Alfons López

Per acabar, el defensa grana troba molt positiu el fet de disposar de bona part de la plantilla ja confeccionada: «Com abans estiguem tots, millor. Més temps tindrem per treballar tots junts. Aquest any hi ha una o dues jornades abans que s’acabi el mercat però millor que estiguem tots abans». Avui, a les 19.00 hores, més Nàstic d’estiu.

Habran no ha pogut acabar l'entrenament per molèsties musculars | Joan Alfons López

 

Els grana han jugat al tres en ratlla amb samarretes | Joan Alfons López

 

"⚽ Onolfo parla a TarragonaDigital.com i comenta la possible desaparició del CF Reus" "🏑 La Lliga Catalana 2019-2020 d’hoquei ja té grups i jornades"