El judici a Joan Sabater, ajornat

La defensa de l’expresident del Reus Deportiu ha vist acceptada per part del jutge la petició d’ajornament d’un judici que havia d’iniciar-se la setmana vinent
Jban Sabater, en una assemblea de socis del Reus Deportiu | Joan Alfons López

El judici a Joan Sabater, expresident del Reus Deportiu, queda ajornat. Segons Canal Reus, el jutge del cas ha decidit acceptar la petició de la defensa de l’anterior màxim mandatari del club roig-i-negre i ha ajornat la vista on s’havien d’exposar les proves que reafirmessin o refutessin les acusacions de la fiscalia, fet que estava previst per a inicis de la setmana vinent.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Cal recordar que el Fiscal demana dos anys de presó per Sabater, acusant-lo de quedar-se amb 75.000 euros procedents de les arques del club entre l’any 2003 i el 2011 mitjançant dues targetes de crèdit que estaven lligades als comptes de l’entitat i que es van fer servir, segons la fiscalia, per pagar diferents àpats i tractaments per aprimar-se. D’aquesta manera, el judici queda ajornat fins a nou avís, no establint-se encara una data fixada en el calendari per a la celebració.

"⚽ Tercera - Jornada 16: La Pobla visita el Figueres buscant tornar amb al triomf" "⚽ 1a Catalana - Jornada 14: El Valls i El Catllar s’acomiaden del seu públic aquest 2019"