Joan Laporta vol portar Clifton Onolfo als jutjats per injúries i calúmnies contra la seva persona

L’expresident del FC Barcelona anuncia que ha presentat un Acte de Conciliació previ a una possible querella criminal per injúries i calúmnies fetes contra ell per Clifton Onolfo
Laporta creu que el Barça ha d'estar dirigit per persones que acompanyin al procés i alhora «generin ponts» | Cedida

El serial del CF Reus Deportiu s’allunya dels terrenys de joc i agafa força als jutjats. Ho fa després que Joan Laporta, expresident del FC Barcelona, hagi presentat aquest matí la petició d’un Acte de Conciliació, habitual pas previ a la interposició de mesures majors iniciant un procés judicial. Laporta ho ha anunciat en el seu compte de Twitter afirmant que és un acte «previ, si s’escau, a la interposició de querella criminal per injúries i calúmnies fetes contra la meva persona per Clifton Onolfo».

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

L’expresident blaugrana sol·licita així una trobada amb l’empresari nord-americà davant el Secretari Judicial del Jutjat de Primera Instància del lloc de residència del demandat, trobada que té com a objectiu buscar un acord i una solució al problema amb la finalitat d’evitar un plet judicial. El Secretari Judicial disposa ara de cinc dies hàbils per dictar una resolució sobre l’admissió de la sol·licitud de Joan Laporta i si l’estima adient, s’afegiran cinc dies més (com a màxim) entre la citació enviada a les dues parts amb el dia, l’hora i el lloc de la trobada i la realització d'aquesta. Cal destacar que la trobada podria ser entre Laporta i Onolfo o mitjançant els seus procuradors, fet que evitaria la trobada física entre els dos protagonistes de la història.

Clifton Onolfo sortint del Jujtat Número 1 del Mercantil de Tarragona | Joan Alfons López

Què ha dit Onolfo sobre Laporta?

Clifton Onolfo ha parlat en diverses ocasions des del seu retorn a la capital del Baix Camp i en tres ocasions ha nomenat Joan Laporta. El passat 2 d’agost, en una roda de premsa realitzada en el bar de l’Estadi, el nord-americà va assegurar que «gran part del mal que s’ha fet aquí és per Oliver i Laporta, prendrem les mesures necessàries contra ells». Uns dies després, el 7 d’agost, Onolfo emetia un comunicat on destacava que ell lluitaria per recuperar els diners «presumptament estafats per Oliver i Laporta». I cal remuntar-se al 28 d’agost per trobar un missatge del propietari del CF Reus a Twitter on, en una conversa amb l’exregidor d’esports Jordi Cervera, acusa Oliver i Laporta d’haver generat el deute de vuit milions d’euros.

Ni Onolfo ni els seus assessors tenen constància a hores d’ara de forma oficial de la petició realitzada aquest matí per Joan Laporta. No serà fins dilluns, quan torni l’activitat als jutjats, quan es preveuen novetats al respecte.

"⚽ Xavi Bartolo veu semblances entre el Cornellà i el Llagostera: «Venim avisats»" "Ja hi ha guanyadors dels Premis Esport i Ciutat Reus 2019"