Xavier Llastarri, president del CF Reus, serà entrevistat a TarragonaDigital

TarragonaDigital entrevistarà durant les pròximes hores a Xavier Llastarri i t'oferim la possibilitat de participar activament deixant la teva pregunta al president roig-i-negre
Xavier Llastarri, president del CF Reus, serà protagonista a TarragonaDigital | Joan Alfons López

Xavier Llastarri, president del CF Reus Deportiu, serà el pròxim entrevistat en clau esportiva a TarragonaDigital. Un dels màxims mandataris roig-i-negres serà el protagonista d'aquesta setmana dins de la cobertura informativa de l'entitat ganxeta i analitzarà l'actualitat que envolta l'equip, les sensacions abans del debut de diumenge contra Las Palmas i qüestions més enllà del terreny de joc com la salut del club en l'àmbit social, econòmic i institucional. A més, us oferim la possibilitat de participar activament de l'entrevista que es realitzarà dijous 16 d'agost a les instal·lacions de l'Estadi Municipal de Reus. Podeu deixar les vostres qüestions mitjançant el correu electrònic esports@tarragonadigital.com i també podeu col·laborar mitjançant les xarxes socials mencionant @EsporTGNDigital a Twitter o aprofitant l'enllaç a Facebook. Dijous a les 10.00 hores finalitzarà el període per participar, quedant excloses totes les preguntes que arribin posteriorment a aquest termini.

Llastarri, setena temporada com a president

Xavier Llastarri viurà enguany la setena temporada com a president del CF Reus Deportiu. La segona etapa del mandatari roig-i-negre va donar inici un 29 d'octubre del 2012 després que l'anterior president, Ramon Alabart, convoqués eleccions i no es presentés cap rival a la candidatura de Llastarri. Des d'aleshores, el club ha patit un procés de professionalització mai viscut a l'entitat del Carrer Recasens i Mercadé. L'arribada de Joan Oliver la temporada 2013-2014 va provocar que el club es transformés en una Societat Anònima Esportiva, fet que no va privar Llastarri de mantenir el càrrec com a president, tot i que ara ho sigui del Consell d'Administració de la SAE que domina per complet l'exdirector general del FC Barcelona i Televisió de Catalunya.

La publicació de l'entrevista, dijous a la tarda

Aquesta entrevista, com totes les que es realitzaran durant la temporada, es publicarà durant el vespre del mateix dia de la realització d'aquesta. TarragonaDigital us oferirà en format vídeo tota la conversa amb el protagonista roig-i-negre, arxiu que anirà acompanyat d'un resum mitjançant un text i diferents fotografies.

"El Nàstic actualitza el nombre d'abonats a sis dies del debut contra el Tenerife" "El CF Reus defineix els dorsals 2018-2019 amb la desena de cares noves i tres canvis"