Audie Norris torna a apadrinar el torneig de bàsquet de la Mare Nostrum Cup

L’exjugador de la NBA i del Barça, la cara visible d’un torneig que tornarà a comptar amb una força presència a Reus. 462 partits i 2.500 esportistes, algunes xifres
Audie Norris, cara visible de la presentació de l'acte | Cedida

La Mare Nostrum Cup segueix escalfant els motors de cara a l’estrena d’una nova edició general del torneig que donarà inici el pròxim 15 d’abril amb la competició de bàsquet anomenada ‘Mare Nostrum Cup - Ciutat de Reus’. L’esport de la cistella serà aquell que doni el tret de sortida a un esdeveniment que s’allargarà fins al 5 de maig quan el futbol sala abaixi el teló, sense oblidar el futbol que es desenvoluparà entre el 18 i el 21 d’abril. Aquest dijous s’ha presentat al Pavelló Olímpic de Reus el vessant basquetbolístic del torneig amb la presència d’Audie Norris, exjugador de la NBA i exintegrant del FC Barcelona i actual Director de Relacions Internacionals de Mare Nostrum Cup.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

Rècord de participants

L’edició del torneig de bàsquet d’aquest 2019, la novena de la història i la segona seguida sota el nom ‘Ciutat de Reus’ per la implicació de la capital del Baix Camp com a ‘Ciutat del Bàsquet Català’ durant aquest any, comptarà amb una xifra rècord de participants: 2.500 esportistes entre categoria masculina i femenina. Les edats dels participants aniran des dels vuit fins als divuit anys recollits entre les categories pre-mini i junior. En total competiran 214 equips procedents d’Irlanda, Itàlia, Catalunya i la resta de l’Estat i s’arribaran a jugar 462 partits, 170 dels quals es disputaran a la ciutat de Reus.

 

Els alumnes de l'Escola Puigcerver han presenciat l'acte | Cedida

La capital de l’avellana serà el centre neuràlgic del torneig de bàsquet però compartirà l’esport de la cistella amb altres racons del territori. Més enllà de les sis instal·lacions que hi haurà a Reus (Pavelló Olímpic, Alberich i Casas, Ciutat de Reus, Salle Reus, Reus Ploms, Pare Manyanet), localitats com Salou, Vinyols, Pineda, Morell, Constantí i Tarragona també acolliran encontres. L’acte de cloenda del torneig es desenvoluparà la tarda del 17 d’abril al Pavelló Olímpic i tots els resultats i informacions diverses de la competició es podran seguir mitjançant l’aplicació anomenada ‘MarenostrumCup’ a Google Play Store.

 

Foto de família de la presentació del torneig de bàsquet de la Mare Nostum Cup 2019 | Cedida

"Enrique Martín (Nàstic): «Tenim un campionat de deu partits i volem ser els primers»" "Dolç final amb dues medalles per a Coll i Siré en el Campionat d’Espanya de natació"