Reus, a punt per al V Rally Costa Daurada Legend

Els amants del motor clàssic del territori tenen una cita aquest divendres i dissabte a la capital del Baix Camp i en diferents indrets de casa nostra com al Priorat i a l’Alt Camp
Imatge de la presentació del V Rally Costa Daurada Legend | Cedida

La cinquena edició del Rally Costa Daurada Legend està a la volta de la cantonada. Aquest divendres 8 i dissabte 9 es disputarà l’habitual cita del motor que genera més nostàlgia entre els assistents. El Rally, que celebrarà el seu cinquè aniversari consolidant-se en l’àmbit estatal i internacional, convertirà la Plaça Llibertat de Reus en l’epicentre del motor de casa nostra amb un parc tancat que també servirà de punt de sortida i d’arribada per a un recorregut que permetrà veure novament cotxes històrics rodant.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

L’esdeveniment, organitzat per l’Escuderia Baix Camp amb el suport i patrocini de l’Ajuntament de Reus i l’Agència Reus Promoció, ha estat presentat aquest migdia amb la presència de l'Alcalde de la ciutat, Carles Pellicer; la regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles; Josep Masdeu, vicepresident de la Federació Catalana d'Automobilisme; Jaume Miret, president de l'Escuderia Baix Camp, i Maite Forján, gerent de la Fira Centre Comercial.

Prop d’un centenar de participants

94 són els cotxes que formaran part del V Rally Costa Daurada Legend 2019, un grapat d’ells formacions internacionals amb vehicles dels anys 70, 80 i principis dels 90. La competició estarà dividida en quatre categories: Velocitat per a Històrics i Clàssics (amb homologació fins a 31/12/1993), Regularitat Súper Sport (70 km/h, cotxes de 20 o més anys d'antiguitat), Regularitat Sport (55 km/h, cotxes de 20 o més anys d'antiguitat) i Mític Stars (cotxes de competició pura de tota mena, com a exhibició).

La principal novetat d’enguany es troba en un inèdit i espectacular tram en bucle al Molar (Priorat), en el qual els espectadors podran gaudir dels metres inicials i dels finals sense canviar d'ubicació. En total es disputaran catorze trams especials en carretera tancada d’uns 140 km acumulats dins d’un recorregut total de 480 km. Divendres a la tarda es disputarà el primer tram dels quatre previstos per a la jornada inaugural mentre que dissabte es disputaran els altres deu trams. La primera etapa cronometrada serà a La Mussara (10,19 km), mentre que la segona es desplaçarà fins la Farena (8,39 km). La tercera es reservarà ja per dissabte a Colldejou (6,99 km), la quarta serà La Teixeta (10,57 km). La cinquena serà la nova al Molar (11,84 km), la sisena i penúltima al Priorat (9,79 km) i la definitiva serà al Montsant (8,5 km).

"Brugui, protagonista del Sempre Nàstic. Vols fer-li alguna pregunta? Deixa'ns-la!" "⚽ Canvi de discurs al Nàstic: «Sense resultats, l’escenari canvia», afirma Fàbregas"