Seguidors del CF Reus protesten contra Joan Oliver i demanen la venda del club

La situació econòmica que travessa el CF Reus ha provocat que els seguidors hagin mostrat la seva disconformitat amb cartells i càntics contra Joan Oliver
Joan Oliver posant pau a les crítiques més ferotges que ha rebut | Laia Solanellas

El got de la paciència de part de l'afició del CF Reus Deportiu s'ha vessat i aquest dissabte amb motiu de la celebració del matx contra l'Extremadura, els seguidors roig-i-negres han dit prou. Part del públic de l'Estadi Municipal ha mostrat la seva disconformitat amb la gestió econòmica del club protestant enèrgicament contra Joan Oliver, màxim accionista de la Societat Anònima Esportiva del club.

Cartells i esbroncada final

Una de les iniciatives que s'ha cuinat en els seguidors més presents a les xarxes socials ha estat la de portar una sèrie de cartells que habitualment es fan servir per penjar en les façanes dels habitatges que estan a la venda i fer-ho servir per demanar la venda del club per solucionar la crisi econòmica que travessa l'entitat. Abans i durant el partit s'han pogut localitzar aquests cartells darrere de la porteria de la graderia que dona al carrer de Nelson Mandela.

Exemple dels cartells que han mostrat alguns seguidors del CF Reus | TarragonaDigital

Al final del partit, aquests mateixos seguidors s'han plantat davant de la porta central de les instal·lacions del club al carrer de Recasens i Mercadé mostrant els cartells a uns membres de la directiva roig-i-negra que en aquells moments es trobaven dins de les oficines. Abans, Joan Oliver ha aguantat les crítiques dels seguidors mentre aquests abandonaven les seves localitats.

El màxim mandatari reusenc, al més pur estil Joan Gaspart amb el FC Barcelona el desembre del 2002, s'ha posat dempeus a la llotja del club i ha rebut l'escridassada dels seguidors presents. Finalment, després d'un intercanvi de paraules per rebaixar la tensió, Oliver ha estat ovacionat pels pocs seguidors que quedaven presents a les instal·lacions.

El seguidor roig-i-negre s'ha encarat amb violència amb Álvaro, porter de l'Extremadura | Laia Solanellas

Un seguidor salta al camp i s'encara amb el porter de l'Extremadura

La nota negativa del matx, més enllà de la derrota i la mala maror per la situació econòmica que viu el club, és la invasió del terreny de joc per part d'un seguidor amb la samarreta del CF Reus. Aquest s'ha dirigit a Álvaro, porter de l'Extremadura, per increpar-lo. L'aficionat ha arribat a tenir contacte físic amb el porter, acció que no ha anat a més per la intervenció dels membres de seguretat. Posteriorment, uns agents dels Mossos d'Esquadra s'han dirigit al sector del públic des d'on havia saltat per posar pau i evitar qualsevol acció de l'estil més. Caldrà esperar a l'acta arbitral per saber si el col·legiat Varón Aceitón deixa constància del fet i si el club pot ser castigat econòmicament.

"CRÓNICA: Pòquer d'Enric Gallego per derrotar al CF Reus" "Enrique Martín veu el pròxim partit com una final i Albentosa no veu la solució"