Shaq Moore i Mario Ortiz, presentats amb el CF Reus

Els dos nous jugadors roig-i-negres han comparegut a la sala de premsa amb el President Xavier Llastarri i el Director Esportiu Sergi Parés
Shaq Moore i Mario Ortiz ja són jugadors del CF Reus Deportiu al cent per cent. Encara que ja fa uns dies que formen part dels entrenaments a les ordres de Xavi Bartolo, no havien estat presentats com a nous jugadors roig-i-negres. Així doncs, en l'acte de presentació a la sala de premsa de l'Estadi, el President Xavier Llastarri els ha donat «la benvinguda al club i a la ciutat», afirmant que per un club com el Reus «és un orgull poder tenir dos jugadors d'aquesta categoria aquí». Durant l'acte de presentació també hi ha format part el Director Esportiu Sergi Parés.

 

Shaq Moore, posant amb la bufanda del CF Reus | CF Reus Deportiu

 

Shaq Moore, «un lateral dret amb molta projecció» pel CF Reus

El lateral dret nord-americà arriba procedent del Levante i competirà en un lloc de l'equip roig-i-negre amb el futbolista procedent de la Cultural Leonesa, Ángel Bastos. El Director Esportiu Sergi Parés ha definit Shaq Moore com «un lateral dret amb molta projecció, que té recorregut i és fort físicament». 

A més, el lateral nord-americà, als seus 21 anys, ha jugat a Primera i amb la selecció absoluta dels Estats Units, és per això que «està acostumat a jugar amb la pressió de competir al màxim nivell», ha recordat Parés.

Pel que fa a Shaq Moore, ha donat les gràcies al CF Reus per donar-li l'oportunitat per seguir jugant al futbol professional, a més donarà ell màxim i tornarà la confiança que han dipositat en ell. El nou lateral roig-i-negre ha destacat del club ganxet que «és un bon club i és humil». Moore ha arribat amb moltes ganes de començar i destaca els bons companys que s'ha trobat. Tanmateix, el nou futbolista del Reus que es disputarà la posició amb Ángel Bastos diu que «la competència és sana perquè hi ha molt bona gent al vestidor».

Mario Ortiz s'ha fotografiat amb la bufanda roig-i-negra del CF Reus | CF Reus Deportiu

 

Mario Ortiz, «un jugador 'top' de la categoria» al CF Reus Deportiu

El Director Esportiu Sergi Parés s'ha desfet en elogis cap a Mario Ortiz, al qual ha considerat «un jugador 'top' de la categoria», el qual potenciarà l'estil de joc i les virtuts del CF Reus. A més, pensa que «és el jugador de la categoria que s'adapta més a l'estil de joc del Reus».

Mario Ortiz que arriba procedent de la Cultural Leonesa i, segons Parés, ve de «disputar la seva millor temporada des que és futbolista», serà un gran reforç al centre del camp reusenc i tindrà molta competència per fer-se una posició en l'onze amb Gus Ledes, Vítor Silva, Tito o Juan Domínguez.

El migcampista càntabre, de fet, ha destacat aquesta competència en la seva posició. «Hi ha molta gent al centre del camp i gent de molt nivell, però la competència que hi ha és sana i això és molt important per seguir millorant com a jugador i com a company». A més, Mario Ortiz ja té ganes de començar a jugar amb la samarreta del CF Reus, perquè l'estil de joc de l'equip «pot fer treure el millor de mi i em pot fer gaudir del futbol».

"Sandro Toscano rescindeix el contracte amb el Nàstic" "L'Sporting de Portugal paga la clàusula de Raúl Marín"