Duels directes per als filials i als juvenils del Nàstic i del CF Reus

La Pobla i el Reus B s’enfronten a rivals directes en la classificació, mentre que el juvenil reusenc juga contra el Lleida i el grana viatja a les Illes Balears
Els dos conjunts disputaran una nova jornada. | Laia Solanellas

 

La jornada 27 de Tercera Divisió i la jornada 23 de Divisió d’Honor Juvenil ja són sobre la taula i el futbol base més professional del Nàstic i del CF Reus ja es troben en disposició d’afrontar quatre reptes amb un idèntic objectiu: una victòria. Els tarragonins jugaran contra el Sants a Tercera i contra el San Francisco juvenil mentre que els reusencs visitaran l’Europa a Tercera i rebran el Lleida Esportiu juvenil.

Els filials, com a visitant

El CF Reus B jugarà diumenge a les 12.00 hores al camp de l’Europa, setè a la taula amb 39 punts. Els barcelonins, amb un punt més que el filial ganxet, volen distanciar-se d’un rival directe sumant la segona victòria seguida. Els del Baix Camp, en una setmana moguda pel que fa a la delicada situació econòmica que travessen després de no haver cobrat des de l’estiu, buscaran tres punts per consolidar-se en la zona noble de la lliga.

La Pobla, per la seva banda, jugarà diumenge a les 12.15 hores al camp del Sants buscant la tercera victòria com a visitant de la campanya. Els grana s’enfronten a un rival que té cinc punts menys i al qual volen allunyar de forma contundent abans d’entrar en les deu darreres jornades del torneig.

Els juvenils, un a casa i l’altre fora

El juvenil A del Nàstic jugarà diumenge a les 16.00 hores al camp del San Francisco, conjunt balear que ocupa la novena plaça amb 26 punts, només dos menys que els tarragonins. L’equip que dirigeix Dani Vidal vol aconseguir la segona victòria seguida per superar la trentena de punts. El juvenil A del CF Reus jugarà més a prop de casa. Ho farà dissabte a les 15.45 hores a l'Estadi Municipal contra el Lleida Esportiu, conjunt que es troba en la desena plaça amb 25 punts, només dos més que els futbolistes dirigits per Javi Robles.

"Lliga EBA - Jornada 16: A per una nova tripleta de victòries" "OK Lliga - Jornada 18: Les ratxes del Reus, del Calafell i del Vendrell, sobre la taula"