El SPiSP tanca el 2019 sense sortir-se del guió

Els cooperativistes guanyen per 3 a 0 el Xàtiva Voleibol en el primer partit de la segona volta. Segueixen pressionant el Barça en la lluita per la primera plaça

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau segueix amb el guió esportiu intacte després d’imposar-se aquest dissabte al Xàtiva Voleibol per 3 a 0 en un encontre plàcid en el terreny esportiu. Després d’una setmana moguda on l’entitat ha mostrat el seu malestar públic per la retallada de la subvenció anual procedent de l’Ajuntament, el primer equip coopertivista ha pogut aïllar-se de l’enrenou per no sortir-se ni un mil·límetre del guió habitual del conjunt entrenat per Vlado Stevovski i ha deixat el triomf a casa per la via ràpida.

Partit sense història

Els valencians no han pogut donar la sorpresa i han vist com el SPiSP ja s’enduia el primer set per 25 a 18. El segon joc ha estat molt més contundent i els vermells s’han imposat per 25 a 13 i ha rematat la feina amb el 25-21 final que ha provocat el 3 a 0 i un nou triomf rodó per als cooperativistes que seguiran una setmana més en la segona posició amb 33 punts. Cal esperar per saber si el Barça punxa davant el Mundet per saber si el lideratge és compartit o segueix a tres punts de distància.

Vlado Stevovski, tècnic dels tarragonins, ha reconegut després del matx que era «impossible acabar l’any de millor manera, sabíem que havíem de mantenir un bon nivell i hem demostrat perquè som el millor club esportiu de Tarragona». En aquestes paraules del macedoni es pot interpretar un missatge subliminal sobre la situació del club i la relació amb l’Ajuntament, a més d’afirmar a continuació que «cal felicitar els jugadors per tota la feina realitzada fins ara, vull desitjar bones festes a tots i espero poder seguir gaudint d’això». Un desig que arriba després que el club anunciés que, amb la retallada patida, es veuria obligat a renunciar a les competicions estatals i autonòmiques, afectant el 100% al primer equip vermell.

"🏑 OK Lliga Plata - Jornada 9: El Vendrell guanya el Sant Feliu i és més líder" "🏀 Lliga EBA - Jornada 13: El CBT i el Salou tanquen el 2019 amb dues derrotes"