NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

El PSC dona el tret de sortida a la precampanya i reclama «el pla estratègic del Camp de Tarragona»

La diputada vallenca Rosa Maria Ibarra considera que els governs independentistes «han abandonat les comarques tarragonines»

El Partit Socialista del Camp de Tarragona ha donat el tret de sortida per a la precampanya de les eleccions al Parlament del mes de febrer de l'any vinent. Sí, el tret de sortida s'ha donat quatre mesos abans, pocs dies després que es conegués que la cita amb les urnes apunta al 14 de febrer de 2021. La diputada socialista vallenca al parc de la Ciutadella, Rosa Maria Ibarra, ha reclamat «la reactivació del pla estratègic del Camp de Tarragona».

Es tracta d'un dels nombrosos documents que l'executiu català, sigui del color que sigui, produeix en els darrers anys. En concret, el pla estratègic del Camp de Tarragona porta el segell d'autor del PSC, de l'època que els socialistes governaven a la plaça de Sant Jaume. Per Ibarra, «cal la reactivació urgent, i si s’escau l’actualització, del pla estratègic del Camp de Tarragona davant l’abandonament total de l’obra de govern de la Generalitat a les comarques tarragonines que arrosseguem des de fa anys».

La diputada socialista ha assegurat que «aquest pla, bastit i consensuat durant els anys de Govern de progrés a la Generalitat, és una eina imprescindible per generar nova activitat econòmica i dinamitzar la creació de treball a la nostra demarcació. Si això era important fa un any, ara ja és vital donat el context actual provocat per la pandèmia». Rosa Maria Ibarra ha afegit que «a què esperen per fer alguna cosa que no sigui sacsejar pancartes? Que es posin a treballar d’una vegada!».

Picabaralla amb el diputat d'ERC

Així mateix, el divendres de la setmana passada, 2 d'octubre, Ibarra va carregar durament contra la presència del diputat d'ERC per Tarragona a Madrid, Jordi Salvador, en les manifestacions veïnals dels barris de Ponent destinades a recuperar l'atenció 24 hores al CAP de la Granja. La política vallenca va afirmar el següent: «Espero que la presència d'avui de Jordi Salvador a la concentració dels veïns i veïnes davant del CAP de la Granja no només serveixi per fer campanya electoral».

El republicà Jordi Salvador li va respondre de manera contundent: «No et preocupis Rosa Maria. Per sort, no tots i totes som igual. Alguns complim, altres tenen zero credibilitat».

"Novetats d'última hora sobre l'estat de salut de Trump: Confusió per l'últim vídeo" "Roger Torrent, a Tarragona: «Cal picar pedra!»"