L'Ajuntament de Capçanes convida els veïns a fer el vermut per donar un cop de mà als bars del municipi

La meitat del poble ja ha passat pel consistori per recollir els tiquets valorats en dos euros

L'Ajuntament de Capçanes (Priorat) ha decidit convidar els veïns a fer el vermut, un cop han pogut reobrir les terrasses dels dos bars del poble. El consistori ha adoptat la mesura per ajudar els establiments i per animar els veïns a començar a sortir de casa. De moment, 200 persones d'un total d'uns 400 habitants ja han passat per la casa de la vila per recollir els tiquets valorats en dos euros. A més, s'ha autoritzat una ampliació de les terrasses. «Entenem que la reactivació econòmica és ara mateix una prioritat a tots els nivells, i en un poble petit com el nostre l'Ajuntament no se'n pot quedar al marge perquè és un motor important de l'activitat», ha explicat l'alcalde, Lluís del Arca.

A banda, el consistori ha aprovat altres mesures de reactivació econòmica, com un seguit d'obres finançades a partir del superàvit de l'any passat, per un import de 30.000 euros. Uns treballs que en alguns casos ja s'han fet per part d'empreses locals o proveïdores habituals del municipi. «Lògicament, també insistim que podem sortir de casa però sent plenament conscients que, durant un temps, no podem abaixar la guàrdia i que hem de ser respectuosos amb les mesures de prevenció contra la pandèmia», ha raonat el batlle.

"La mesura de Falset per facilitar la reobertura de bars i restaurants" "Les visites al Parc Natural del Montsant generen un impacte de 4 MEUR"