Més de 100 persones assisteixen al Memorial organitzat per Mémora a Reus

És un acte que els familiars agraeixen pel seu valor emocional
Mémora organitza el Memorial per recordar els difunts del darrer any | cecida

Més de 100 persones es van reunir la tarda d'aquest divendres, 8 de novembre, al Tanatori Mémora de Reus per recordar les persones que ens han deixat en aquest últim any en un Memorial. Mémora continua, així, realitzant actes a diferents poblacions del Camp de Tarragona per commemorar Tots Sants

En el memorial es van combinar símbols com espelmes, roses i música que van crear un clima càlid i de retrobament amb els familiars que han perdut un ésser estimat. «Es tracta d'una cerimònia personalitzada i familiar, igual que fem diàriament en les cerimònies al tanatori», explicava Javier Rios, gerent de Mémora Tarragona. «És un acte que els familiars agraeixen perquè ja no es tracta d’un comiat físic com el funeral, sinó que és més aviat un comiat amb valor emocional. A més, aquests tipus d’actes fan que ens adonem que no estem sols i que altres persones estan passant pel mateix procés», apunta el gerent.

Mémora organitza aquests tipus de memorials per mostrar el seu compromís i acompanyament amb les famílies que han perdut un ésser estimat, ja que aquestes accions els ajuda a superar la pèrdua. El passat 1 de novembre, dia de Tots Sants, diversos cementiris de les comarques de Tarragona, com ara el de Salou, el de les Borges del Camp, de Valls, Torredembarra, Montblanc i Santa Coloma de Queralt, van organitzar el Recital per al Record. L'endemà, el 2 de novembre, va tenir lloc la xerrada «Viure la mort», a càrrec del mossèn Lluís Simón, capellà de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

"😍 ENHORABONA: El reusenc Sergi Roberto ja és pare!" "👏🔌 Fi a una de les reivindicacions històriques del barri Immaculada de Reus"