Unes 300 dones de totes les edats canten «Un violador al teu camí» a la plaça del Mercadal de Reus

L'acte s'emmarca en les accions pel Dia Internacional de la Dona

Reus també ha estat escenari de l'himne «Un violador en el teu camí» per reivindicar la fi de la violència masclista. Després que a Tarragona es cantés per partida doble, al Balcó del Mediterrani primer i a la plaça de la Font una setmana més tard, aquest dimecres, 4 de març, ha estat la plaça del Mercadal de Reus l'escenari de la reivindicació. Nascut a Xile el mes de novembre, aquest cant s'ha convertit en l'himne feminista contra els abusos, les agressions i els assassinats masclistes.

Unes 300 dones de totes les edats han entonat l'himne feminista davant d'una cinquantena de persones de públic, tant homes com dones. Quan passaven uns minuts de dos quarts de nou del vespre han fet un parell d'assajos per acabar de coordinar els moviments, la lletra i l'entrada i sortida de la veu cantada al ritme de la percussió. L'acte ha estat impulsat per la Plataforma 8M i el col·lectiu Comerç Solidari, i amb la implicació musical de la batucada Les Lloques.

"🔴IMPORTANT: El decisiu viatge que faran el govern i PSC per al futur de Reus" "👏 Restauren un dels passos de Setmana Santa de Reus"