Accident entre un cotxe i una moto a l'avinguda Marià Fortuny de Reus

El conductor de la motocicleta ha resultat ferit lleu
Un cotxe i una moto han topat a l'avinguda Marià Fortuny de Reus | Carme Hernández

 

Ensurt a l'avinguda Marià Fortuny de Reus per una topada entre un cotxe i una motocicleta. De resultes de l'accident, el conductor de la motocicleta ha resultat ferit. L'incident ha provocat cues en aquest carrer de la ciutat. 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

Ferit lleu el conductor de la motocicleta

El servei d'emergències ha estat alertat d'aquest incident quan faltaven pocs minuts per a les dues en punt de la tarda. Segons informen els Bombers de la Generalitat, un turisme i una motocicleta han topat a l'avinguda Marià Fortuny de Reus.

En conseqüència de l'accident, el conductor de la motocicleta ha resultat ferit de caràcter lleu i ha estat evacuat pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) fins a l'Hospital Sant Joan de la capital del Baix Camp. A més de l'ambulància, fins al lloc de l'incident s'hi han traslladat dues dotacions dels Bombers i patrulles de la Guàrdia Urbana de Reus, que han dirigit el trànsit en aquest punt de la ciutat. 

"🚧Inici de les obres de millora de la xarxa d'abastament d'aigua al carrer Mare Molas" "😱DIUEN PROU: Un espectacular accident a Reus acaba la paciència dels veïns d'un barri"