Un conductor sense carnet, assegurança ni ITV en rigor provoca un accident a Reus

El conductor de la motocicleta i una ocupant del vehicle han resultat ferits
Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus. | TarragonaDigital

 

Sense carnet de conduir, amb la revisió ITV caducada i sense assegurança del turisme, el conductor d'aquest vehicle ha col·lidit contra una motocicleta al carrer de Pare Manyanet de Reus. Els agents de la Guàrdia Urbana de Reus han rebut l'avís de l'accident aquest matí, dijous 21 de febrer. A causa de l'accident, una ocupant del vehicle i el motorista han resultat ferits lleus.

Sense permís de conduir, ITV ni assegurança

El conductor del vehicle conduïa el turisme pel carrer del Pare Manyanet de Reus quan ha col·lidit amb una motocicleta. Els agents de la Guàrdia Urbana de Reus, han acudit al lloc dels fets i en el moment de la comprovació dels papers han comprovat que el conductor no tenia el carnet de conduir en vigor i a més, tampoc havia passat la ITV ni tenia el turisme assegurat.

Els conductors han resultat ferits

L'accident s'ha produït passades les vuit del matí d'avui, dijous 21 de febrer, i fins al lloc dels fets també ha assistit el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que han traslladat als ferits a dependències mèdiques. L'home, conductor de la motocicleta ha estat traslladat a l'Hospital Sant Joan de Reus i una nena, ocupant del turisme, ha resultat ferida lleu i ha estat trasllada al CAP Sant Pere.

L'accident es va produir a la rotonda entre l'avinguda Vidal i Barraquer i el carrer Manuel de Falla | Google Maps

 

Un motorista al centre de Tarragona

Al carrer Vidal i Barraquer de Tarragona, ahir dimecres 20 de febrer es va produir un accident de trànsit. Un motorista hauria topat contra un turisme i causa del xoc va resultar ferit lleu. Al lloc dels fets s'hi va desplaçar una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

El conductor del turisme, no hauria respectat el senyal de cediu el pas i, el cotxe hauria provocat la topada amb una motocicleta, la qual anava conduïda per un veí de Tarragona. En conseqüència de l'accident, el conductor de la moto va resultar ferit lleu i ha estat traslladat a l'hospital amb ambulància. 

"CRÒNICA: La influència de les xarxes socials en la política a Reus" "ATENCIÓ: Passejada popular de mascotes aquest diumenge a Reus!"