La 49a fira exproReus, oficialment inaugurada

La fira multisectorial compta am 150 expositors dels sectors de la llar, automoci贸, noves tecnologies o alimentaci贸
Josep Gonz脿lez, Carles Pellicer i Jordi Just han inaugurat la 49a exproReus | cedida

 

La 49a edici贸 de la fira exproReus ha quedat oficialment inaugurada aquest dijous, 10 d鈥檕ctubre. El president de la patronal Micro, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC), Josep Gonz脿lez, ha inaugurat la fira en un acte que s鈥檋a dut a terme al Foyer Mari脿 Fortuny i en el qual hi ha assistit una cinquantena de persones. El president de la PIMEC ha destacat 芦el potencial empresarial d鈥檈xproReus i la traject貌ria de firaReus, que avala el seu 猫xit禄. Gonz脿lez ha recordat que quan era jove ell mateix assistia a la fira reusenca.

L鈥alcalde de Reus, Carles Pellicer, tamb茅 ha encap莽alat l鈥檃cte d鈥檌nauguraci贸 de la fira multisectorial. Pellicer, durant el seu parlament, ha afirmat que 芦exproReus 茅s un esdeveniment comercial de gran implicaci贸 a la ciutat i sobretot un 猫xit col路lectiu, d鈥檈xpositors i visitants禄. Tamb茅 hi ha assistit el president de la Cambra de Comer莽 de Reus, Jordi Just, que ha declarat que 芦en aquesta nova etapa de la Cambra, volem ser m茅s a exproReus, per sumar esfor莽os com a representants del teixit empresari de Reus i el seu entorn禄.

Fins a 150 expositors de diferents sectors

Els assistents a l鈥檃cte inaugural han pogut fer un recorregut per la fira despr茅s dels parlaments de les autoritats. La fira exproReus ocupa una superf铆cie de 20.000 metres quadrats, 12.000 dels quals estan destinats al sector de l鈥檃utomoci贸. En aquesta 49a edici贸 compta amb la pres猫ncia de 150 expositors de sectors diversos, com ara la llar, l鈥檃utomoci贸, les noves tecnologies o l鈥檃limentaci贸, entre d鈥檃ltres.

La fira multisectorial exproReus romandr脿 oberta fins el proper diumenge 13 d鈥檕ctubre, en horari d鈥11 del mat铆 a 9 del vespre, mentre que la zona gastron貌mica, el 鈥楾asting Village鈥, romandr脿 oberta fins a les onze de la nit. El preu de l鈥檈ntrada 茅s de 3 euros pels adults, mentre que els nens menors de 7 anys tenen l鈥檈ntrada gratu茂ta.

"馃敶 Recullen un centenar de firmes contra els aldarulls en un bar de Reus" "馃敶馃殯ESPECTACULAR ACCIDENT: Bolca un cami贸 a la carretera de Reus"