Andreu Martín, PSC Reus: «La gent no es mereix trobar els parcs en aquestes condicions»

Els socialistes reusencs denuncien deixadesa i burtícia als parcs, àrees infantils i carrers de la ciutat
Andreu Martín carrega contra la mala gestió de la neteja dels espais públics del govern reusenc | Jordi Olària Gras
 

Una setmana després que els parcs infantils de la ciutat s’hagin reobert, el grup municipal del PSC ha volgut llençar aquest divendres, 3 de juliol, una dura crítica al govern municipal. La qüestió en concret, l’estat d’abandonament i les condicions poc higièniques en què el grup socialista assegura que es troben les zones de jocs per als més petits, i no només això, també els parcs i bona part de carrers de la ciutat.

El portaveu dels socialistes reusencs, Andreu Martín, ha lamentat que «la gent ha estat molt de temps confinada i, ara que pot sortir, no es pot trobar els parcs en aquestes condicions». Martín comprèn l'actitud comprensiva que durant l'estat d'alarma ha adoptat la ciutadania, però, «a hores d'ara, ja ningú no entén la deixadesa en què es troba instal·lada la nostra ciutat».

Martín critica el tracte selectiu i la «bona gestió fictícia» que veu Pellicer

En aquest sentit, Martín ha fet referència a l’allau de crítiques ciutadanes, moltes d'elles manifestades a través les xarxes socials i que, segons ell, mostren un profund malestar. És per això que reclama a l’alcalde que «s’intensifiqui la neteja i el manteniment que no s’ha fet durant el confinament, amb urgència», ha remarcat. Ja que, tal com ha subratllat, la situació actual no obeeix a l'incivisme ciutadà, sinó que, més aviat, és resultat de l'incompliment de les responsabilitats per part del consistori, que té l'obligació de fer un bon manteniment i una neteja adequada i equitativa dels parcs, jardins i carrers de la ciutat.

El PSC critica l'estat d'abandonament dels parcs, que ja estan oberts. | PSC Reus
 

En aquest sentit, Martín critica que certes zones estiguin «impol·lutes» i altres «en un estat que frega la insalubritat». «Reus no es pot permetre un tracte selectiu en matèria de neteja», ha declarat. A més, Martín s’ha queixat que el govern de Carles Pellicer no escolta la ciutadania i que aquests darrers mesos s’ha pogut constatar que «la seva visió de la ciutat i la seva suposada «bona gestió» és fictícia i dista molt de la visió que tenen la majoria de reusencs i reusenques». Per això, ha demanat a l’alcalde que «abandoni les lectures irreals de la seva gestió i respongui amb diligència les crítiques que li fa arribar la ciutadania».

"Concerts: La popular cantant catalana que actuarà a Reus la setmana que ve!" "Atenció: Citats a declarar per «col·lapsar» Reus durant la sentència del Procés"