Ara Reus fa un crida al vot en clau local perquè «no t'enganyin»

El cap de llista, Dani Rubio, ha tancat la campanya electoral expressant que porta uns projectes «realistes i amb garanties»

 

El cap de llista d'Ara Reus, Dani Rubio, ha tancat la campanya electoral per les eleccions municipals del pròxim 26 de maig amb un missatge directe: «Que no t'enganyin, a les eleccions vota en clau local, vota Ara Reus». El candidat a l'alcaldia de Reus juntament amb tres membres de la llista municipalista s'han trobat amb els mitjans de comunicació per fer el darrer acte de campanya una valoració del període electoral, aquest matí dia 24 de maig.

«Que no t'enganyin, vota en clau local»

Entre cafès i entrepans de Casa Coder, Dani Rubio i acompanyat del número tres a la llista, Jordi Cervera, la número dos Dolors Vázquez i el número cinc, Mustapha El Aad-Dam, Rubio ha avaluat la campanya electoral d'Ara Reus. També ha detallat que Ara Reus presenta una llista plural sense «veure els mateixos cognoms de tota la vida dels dos blocs ideològics».

Mustapha, Dolors Vázquez, Dani Rubio i Jordi Cervera a la valoració final de campanya d'Ara Reus | Laia Riba

 

Dani Rubio es presenta a l'alcaldia de Reus amb «37 valents i valentes que volen renovar la ciutat», ha manifestat el cap de llista d'Ara Reus. A diferència de les altres candidatures per les eleccions municipals, Rubio ha detallat que només Ara Reus «ha expressat com vol portar a cap les gairebé 400 propostes del programa amb un aire fresc i allunyades dels partits tradicionals».

Crida als votants de dretes i esquerres

En relació al pròxim 26 de maig ha fet una crida al vot tant dels simpatitzants dels partits de dretes, com als d'esquerres. «Aquells nous votants d'esquerra i als convergents de sempre, el seu vot anirà a l'extrema esquerra que és la CUP Reus». També ha cridat «al perfil de votant moderat de Ciutadans, PSC i PP, l'única opció que tenen per aconseguir un govern segur és Ara Reus».

L'últim missatge de campanya electoral d'Ara Reus s'ha basat en el municipalisme, Dani Rubio ha presentat el seu darrer desig per les eleccions del pròxim diumenge, «que no t'enganyin, el 26 de maig vota en clau local».

Míting central Ara Reus 2019 al CN Ploms   | Laia Riba

 

«Reus necessita turisme esportiu»

El fins al moment regidor d'Esports a l'ajuntament de Reus, Jordi Cervera, ha remarcat que Ara Reus és l'únic partit de la ciutat «que porta projectes realistes i amb garanties de poder-los portar a cap». D'altra banda, ha comentat que Reus necessita una promoció en turisme esportiu i en aquesta línia, a més està orgullós de tota la feina feta en qüestions de polítiques esportives.

Les botigues connectades amb una plataforma en línia

L'advocada i número dos d'Ara Reus, Dolors Vázquez ha volgut remarcar algunes de les propostes que creuen més importants per la ciutat, dels gairebé 400 projectes que ha presentat la candidatura Ara Reus per les eleccions municipals de Reus. Vázquez ha destacat que en l'àmbit del comerç reusenc aposten per una plataforma en línia compartida per totes les botigues i lluitar pel corredor mediterrani.

Ara Reus proposa convertir el restaurant de la Capsa Gaudi en una Escola d’hosteleria | cedida

 

En temes d'educació, Dolors manifesta que altres partits també han presentat la proposta d'obrir els patis fora d'horari lectiu, «un projecte que vam presentar nosaltres primer», detalla. A banda d'aquesta incitativa, també aposten per implantar la figura de coordinador pedagògic que vetllaria tant per les activitats dins els centres educatius mentre no es facin classes així com donar suport a les famílies.

Un nou edifici al Tecnoparc per les empreses

D'altra banda també ha recordat el projecte de convertir la Capsa Gaudí ubicada a la plaça del Mercadal, en una escola d'hoteleria amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili. Finalment, la darrera proposta que ha volgut emfatitzar l'advocada ha estat la construcció d'un nou edifici al Tecnoparc que aculli les empreses CPID, «ja que l'actual s'ha quedat petit» i seria una bona oportunitat perquè les empreses s'estableixin a Reus.

"Carles Pellicer: «Reus necessita una majoria sòlida de govern»" "❗ALERTA: Infecció de legionel·la a l'Hospital Sant Joan de Reus"