La Cambra de Reus duplica el nombre de comissions de treball

L'organització ha celebrat el seu primer ple on també han nomenat a l'exalcalde de Falset, Jaume Domènec, vicepresident tercer de l'ens
Imatge del cartell exterior de la Cambra de Comerç de Reus | Laia Solanellas

 

La Cambra de Comerç de Reus ha celebrat avui, 4 de juliol, el primer ple del nou mandat encapçalat per Jordi Just. En aquesta sessió s'ha oficialitzat el nou organigrama de les diferents comissions que en aquesta ocasió passen de 7 a 14. A més també s'ha fet efectiu el nomenament de Jaume Domènech, exalcalde de Falset, com a vicepresident tercer. La Cambra de Comerç de Reus posa en marxa aquest nou projecte per estar al servei dels comerciants de la zona. 

Imatge del primer ple de la Cambra de Comerç de Reus amb el nou mandat de Jordi Just | Cambra de Comerç

 

Dues noves comissions al costat de les empreses

En aquesta organització s'han creat noves comissions on cadascuna disposa d'una persona coordinadora que les gestiona i que estan dividides en Serveis a les Empreses i Promoció Econòmica i Sectors. En la primera comissió, les tasques s'han orientat en oferir a les empreses els serveis que més s'adeqüin a les seves necessitats, que es basin en les comissions d'Internacionalització, Formació, Infraestructures, Energia i Sostenibilitat, Igualtat, Economia Circular i Empresa Saludable.

D'altra banda, la comissió de Promoció Econòmica i Sectors, s'encarregarà d'analitzar la realitat dels principals sectors econòmics amb l'objectiu que la Cambra pugui defensar els seus interessos. Per fer-ho possible s'ha dividit en diverses comissions com l'Agroalimentària, Comerç, Turisme i Restauració, Indústria, Transport-Logística, TIC i la Llotja.

Jordi Just, nou president de la Cambra de Comerç de Reus | Àngel Ullate

 

La Cambra de Comerç actuarà amb quatre Taules de Treball

Finalment, el primer ple de la Cambra de Comerç de Reus ha decidit aprovar la creació de quatre Taules de Treball destinades a gestionar la transformació de la Corporació: la Taula Econòmica, la Taula del Model de Negoci, la Taula de Captació de Patrocinis i la Taula de Projecció Institucional.

Jaume Domènech, vicepresident tercer de la Cambra de Comerç de Reus

En aquest ple s'ha fet oficial el nomenament de Jaume Domènech, exalcalde de Falset i ara a vicepresident tercer de l'ens, sumant-se a Àgata Girbes que és la vicepresidenta primera i Jaume Batista, el vicepresident segon.

"🦠📱Un centre tecnològic de Reus participa en un projecte pioner sobre neurociència" "🍺ATENCIÓ: Rècord de denúncies per beure alcohol al carrer a Reus"