La Ganxet Pintxo 2018 de tardor a Reus arrenca el segon cap de setmana

La ruta gastronòmica s'acabarà el pròxim diumenge 18 de novembre
Imatge del primer cap de setmana de la Ganxet Pintxo de Tardor 2018. | TarragonaDigital

 

La ruta gastronòmica de la Ganxet Pintxo 2018 ja fa una setmana que està en marxa, i ha omplert els carrers de Reus de persones amb mapes gegants que busquen el pinxo perfecte. Ara arriba l'últim cap de setmana d'aquesta ruta, on encara s'és a temps de degustar les 47 tapes que ofereixen els diversos establiments. Després de l'arrencada la setmana passada amb molt bones sensacions, ara la Ganxet Pintxo ja encara la recta final de la campanya.

Arriba l'últim cap de setmana de la Ganxet Pintxo 2018

Durant l'últim cap de setmana la ruta gastronòmica més reusenca, els comensals encara poden degustar els 47 pinxos. Durant el cap de setmana l'afluència de persones augmenta, en comparació a la resta de dies de la setmana i sobretot aquest, ja que diumenge 18 de novembre es posarà fi a la Ganxet Pintxo 2018. Les terrasses dels establiments han estat plenes durant les dues setmanes i els que no disposen de terrassa, podrien penjar el cartellet de complet a la porta a causa de l'afluència de persones.

El primer cap de setmana de la Ganxet Pintxo de Tardor 2018, va ser de gran afluència | TarragonaDigital

 

47 pinxos encara per degustar

Des de mini hamburgueses, fins a canelons de tota mena, passant per un culant d'ou o una mini pizza molt especial. Aquests són alguns dels pinxos que encara es poden degustar als diferents establiments que hi participen. Aquests i tots els altres pinxos els podreu consultar en aquesta pàgina web.

L'últim cap de setmana de la ruta de tardor, estarà protagonitzat per les condicions meteorològiques. El temps afectarà només la jornada de diumenge, ja que el risc de pluges estarà present tota la jornada, encara que això no és un incoveninent perquè es pot degustar dins dels establiments. Per contra, el sol anirà sortint i s'amagarà però sense pluges durant el dissabte, fet que facilitarà al públic poder anar a fer pinxos.

Ha tornat la guia desplegable en aquesta edició de la Ganxet Pintxo | Àngel Ullate

 

Diverses campanyes han promocionat la ruta gastronòmica

Tanmateix durant les dues setmanes s'han dut a terme diverses campanyes de promoció. La més significativa és la que s'ha produït a l'Hospital Sant Joan de Reus. Una la campanya de donació de Sang a l'Hospital de Sant Joan que es va iniciar el dijous passat amb prop d'un centenar de donacions. Quan els usuaris vagin a donar sang i tenen l'oportunitat d'emportar-se dues tapes de la Ganxet Pintxo, així com dos tiquets per assistir a l'Esmorzar Popular de la Ganxet Pintxo de l'edició de tardor.

D'altra banda, també s'han dut a terme les campanyes de Reus Teatre Musical, que amb una entrada al festival s'obtenia una invitació per un pinxo. També la col·laboració amb la difusió del festival Memorimage i del Mr.Game, la primera fira de videojocs i oci digital celebrada a firaReus.

"El crematori de Reus incorporarà un segon forn per l'augment de demanda" "ALERTA: Robatori amb arma blanca en una perfumeria del centre de Reus"