La Ganxet Pintxo de Tardor arrenca amb molt bones sensacions

L'organització afirma que s'han complert les expectatives d'assistents
Imatge del primer cap de setmana de la Ganxet Pintxo de Tardor 2018. | cedida

 

El primer cap de setmana de la Ganxet Pintxo de Tardor d'aquest 2018 ha arrencat amb molt bones sensacions. L'organització de la ruta gastronòmica afirma que s'han complert les expectatives de l'organització i dels participants. Així, aquests primers dijous, divendres i dissabte, els establiments participants a la Ganxet Pintxo van registrar una elevada afluència, arribant a punts d'alta ocupació. L'organització afirma que això demostra la capacitat d'atracció de la ruta gastronòmica. Aquest diumenge, 11 de novembre, l'estiuet de Sant Martí ha permès millorar els registres respecte l'any passat, sobretot en els establiments que tenen terrassa. 

El bon temps ha acompanyat l'arrencada de la Ganxet Pintxo

El president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà, destaca les bones sensacions d'aquests primers dies de ruta gastronòmica. Sanromà afirma que les primeres jornades serveixen per demostrar «la capacitat de la Ganxet Pintxo de generar una dinàmica comercial certament singular». «Tot i que habitualment la ruta de primavera és més concorreguda, la bona climatologia d'aquests dies ha permès aconseguir registres molt similars als de l'edició d'abril», explica el president de la Cambra, qui afegeix que «això s'explica per la plena consolidació de la ruta que ha esdevingut una referència i que compta amb una sèrie d'incondicionals que l'han convertit en una cita ineludible del calendari». 

Imatge del primer cap de setmana de la Ganxet Pintxo de Tardor 2018. | cedida

 

L'organització de la Ganxet Pintxo també vol destacar que el web oficial de la ruta ha registrat un elevat nombre de consultes, i que l'app de la ruta també ha experimentat un gran nombre de descàrregues. Pel que fa al «Ganxet Mot», el concurs de paranys lingüístics, ha registrat més de 500 respostes. D'altra banda, la Cambra de Comerç també destaca l'èxit de les campanyes de promoció del Reus Teatre Musical i de la col·laboració amb la difusió del festival Memorimage i de la fira MR. GAME. La Cambra també recorda que dimarts es reprendrà la campanya de donació de sang a l'Hospital Sant Joan. 

La Ganxet Pintxo de Tardor 2018 està organitzada per la Cambra de Comerç de Reus, i compta amb el patrocini d'Estrella Damm, amb el suport de l'Ajuntament de Reus i amb la col·laboració de la Unió de Botiguers, el Tomb de Reus, la Federació d'Associacions de Veïns de Reus, la DOP Siurana i el Banc de Sang i Teixits. 

"‘Ciudadano Fernando Gallego: Baila o Muere’, guanyador del Premi Ciutat de Reus del Memorimage" "FOTOS: Indignació a Reus per un carrer tallat de fa 4 dies per uns pins caiguts"