Carles Pellicer (Junts per Reus): «Reus necessita una majoria sòlida de govern»

Pellicer ha insistit que Reus necessita una majoria àmplia per poder fer realitat el projecte de ciutat i que ells en són l'eina clau per fer-ho possible

Aquest divendres, 24 de maig, els primers deu candidats de la llista de Junts per Reus han fet una de les últimes crides a les urnes i l'alcaldable, Carles Pellicer, ha insistit en la idea «d'un govern de 21 pel segle XXI». En la seva última roda de premsa davant dels mitjans, Carles Pellicer ha reiterat que la ciutat de Reus necessita una majoria àmplia i sòlida «i Junts per Reus aspira a assolir aquesta majoria necessària que lideri i millori la ciutat de Reus en els pròxims anys». Així doncs, des de Junts per Reus insisteixen en la idea que, per poder fer realitat un projecte de ciutat, es necessita un govern de majories.

Què vol dir «un govern de 21 pel segle XXI»?

El cap de llista de Junts per Reus ha afirmat que ara és el moment de tenir «un govern de 21 pel segle XXI», és a dir, que el govern municipal de Reus necessita tenir una majoria àmplia en el plenari i Junts per Reus està disposat a aconseguir-la. Pellicer ha destacat que «ha arribat el temps de retrobar les majories, els consensos i els acords de ciutat i de disposar de 21 regidors al plenari». 

Els candidats de Junts per Reus afirmen que ells són l'eina necessària per fer possible aquesta majoria i, si ells són els que formen aquesta majoria, els serà «més fàcil distribuir les tasques de govern i fixar-ne els objectius a aconseguir». L'alcaldable de Junts per Reus recorda que han estat vuit anys al capdavant de l'alcaldia de la ciutat però també lamenta que han hagut de formar un govern amb minoria, cosa que «dificulta tirar endavant un projecte de ciutat amb iniciatives fortes i això és un impediment a l'hora de voler fer créixer la ciutat», així doncs, Pellicer insisteix que «amb un govern de 21 tindrem més credibilitat i més autoritat».

D'altra banda, des de Junts per Reus afirmen que volen liderar aquesta majoria en el plenari i confien en els ciutadans perquè els tornin a donar confiança, «ens sentim forts» assegura Carles Pellicer, que també apunta que «ens trobem en un moment immillorable per a Reus». Finalment, el cap de llista ha volgut agrair al seu equip la feina feta. 

"❗ALERTA: Infecció de legionel·la a l'Hospital Sant Joan de Reus" "🔴ÚLTIMA HORA: Troben la noia de 15 anys desapareguda a Reus"