El cartell del Carnaval de Reus 2020, inspirat en els Looney Tunes

L'assemblea de la FRAC l'ha escollit aquest dimarts al vespre
Imatge d'arxiu del Carnaval de Reus 2019 | Laia Solanellas

L'assemblea de la Federació Reusenca d'Associacions de Carnaval ha escollit, aquest dimarts al vespre, el cartell del Carnaval de Reus 2020. Inspirat en els Looney Tunes, el protagonitza el dibuix d'un noi disfressat de Bugs Bunny amb dues ampolles d'alcohol a les mans que fuig d'un altre personatge, disfressat d'Elmer Fudd, el caçador que persegueix al conill als dibuixos animats.

Una disfressa de Bugs Bunny i ampolles d'alcohol protagonitzen el cartell | FRAC

El fons del cartell també són els cercles taronja que apareixen al final de la sèrie d'animació. Elmer Fudd porta, a la gorra, les sigles de la FRAC, fet que en algunes colles s'ha interpretat com una representació irònica de la voluntat de l'entitat de restringir el consum d'alcohol al Carnaval reusenc. La mateixa assemblea ha escollit el cartell del Ball del Moc​​​​​​, el concert i espectacle d'animació infantil que s'organitza el divendres anterior a les rues. 

El Ball del Moc compta amb un cartell de caràcter més infantil | FRAC

En aquest cas, el cartell té un caràcter més infantil i hi apareixen la Mulassa, la Geganta Índia i la Xiqueta dels Nanos davant de la Prioral de Sant Pere, tot plegat guarnit amb molts colors. Amb els dos cartells escollits, la FRAC segueix ara la tasca d'organització del Carnaval de l'any vinent, que se celebrarà del 20 al 26 de febrer, i que les colles ja fa setmanes, si no mesos, que preparen.

"💡 Reus engega una campanya per optimitzar les factures energètiques" "📈 FiraReus assoleix la xifra rècord de 180 activitats durant aquest any 2019"