El Collège Français International de Reus s'uneix al moviment contra el canvi climàtic #teachersforfuturereus

Tant els alumnes com el centre educatiu CFIR estan implicats en el projecte i treballen per prendre consciència del problema climàtic
El CFIR s’uneix a la moviment contra el canvi climàtic #teachersforfuturereus | Cedida

  

El Collège Français International de Reus s'uneix a la proposta de Teachers for future Spain, grup vinculat a la delegació de Reus del moviment Fridays for future. Aquesta iniciativa sorgeix dels valors de l'escola, per a conscienciar als alumnes sobre aquesta problemàtica mundial.

  

Per a això, tota aquesta setmana s'estan realitzant diferents mobilitzacions en el col·legi, guiades pels professors, com la de portar al col·legi un element verd.

  

Els alumnes han tingut una bona rebuda d'aquesta iniciativa i s'estan implicant en el projecte, a la vegada que prenen consciència del problema climàtic.

Aquest moviment està dins el marc de la setmana pel clima de Reus, on s'estan fent accions diàries que va començar el dia 23 i finalitzaran el dia 27 de setembre.

"💸🚗🏠 Aquests són els béns que declaren els regidors de l'Ajuntament de Reus!" "⚫ URGENT: Mor una dona a l'Aeroport de Reus"