Suu, Le Nais i Bigott actuaran a La Palma de Reus aquest mes de juliol

El cicle s'ha hagut d'adaptar a les mesures contra el coronavirus i canviar d'ubicació
El cicle canvia d'ubicació i es farà a La Palma | Ajuntament de Reus
 

Arriba a Reus la tercera edició del Fil Musical, el cicle de concerts musicals coordinat  el departament de Joventut de la regidoria de Salut i Ciutadania i l'Institut Municipal Reus Cultura de la regidoria de Cultura i Política Lingüística, on aquest any destaca l'actuació de SuuLe Nais i Bigott.

Aquesta nova edició tindrà lloc els dies 9, 16 i 23 de juliol a les nou del vespre i l'objectiu del festival, que també compta amb la col·laboració d'Anima't i de l'AMCA, és el d'apropar la música al públic jove d'edats compreses entre els 16 i els 30 anys.

Després de tres mesos de confinament, l'Ajuntament de Reus veu més que necessària la celebració d'aquesta mena d'actes, tal com ha apuntat el regidor de Salut i Ciutadania, Òscar Subirats, que ha explicat que «considerem que enguany i davant de la situació generada per la Covid-19 és més necessari que mai poder organitzar aquest cicle perquè ens ajudarà a crear espais d'oci i de relació entre els i les joves de la ciutat».

Per la seva banda, el regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, ha afegit que «és important donar suport a la creació cultural, en aquest cas musical, ja que és un dels sectors més colpits per la pandèmia».

Un festival adaptat

L'edició del Fil musical d'aquest 2020 s'ha presentat amb algunes novetats per tal de garantir les mesures de seguretat i higiene per prevenir l'expansió del coronavirus, com és el canvi de localització, que passa a ser a La Palma, que a més permetrà un major nombre d'assistents als diferents concerts.

Tot i això però, l'aforament màxim seguirà essent restringit, fins a 180 persones, i les invitacions es podran reservar a través de l'apartat web de la pàgina web del departament de Joventut. El consistori reusenc ha informat que es podrà reservar fins a un màxim de quatre entrades per persona.

Suu, Le Nais i Bigott

Una de les artistes que més expectació aixecaran durant el cicle serà Suu, una de les cantautores catalanes més seguides del moment. A principis d'any va llençar el seu segon àlbum, 'Ventura', produït per Carlos Sadness, i algunes de les seves cançons sonaran el pròxim dia 9 de juliol a les nou del vespre a la Palma de Reus.

Al cicle també hi actuarà, el dijous 16 de juliol a la mateixa hora, Le Nais. El grup, encapçalat per Naida Camarasa que combina poesia i música, farà vibrar al públic amb la seva barreja de nostàlgia i introspectiva. I qui clourà el festival, el dijous 23 de juliol a les nou del vespre, serà Bigott, que presentarà el seu onzè disc titulat 'This is all wrong'.

"Atenció: Citats a declarar per «col·lapsar» Reus durant la sentència del Procés" "Cultura: Les Tres Gràcies de Reus ja tenen el seu conte infantil"