Els detectius contractats pels portadors troben el 'desaparegut' Lleó Petit de Reus

Els portadors del Lleó tanquen aquesta història que ha volgut mantenir viu l'esperit de Festa Major dels més petits

Els portadors del Lleó petit de Reus van anunciar el diumenge de la setmana passada que l'element del seguici festiu s'havia perdut. Arribada una Festa Major de Sant Pere d'allò més estranya i mancada de diversió, els lleoners van engegar un curiós joc a través de les xarxes socials per engrescar els més petits de la ciutat i recordar-los els balls al carrer amb l'element més novell del seguici. En el vídeo publicat la setmana passada, que anticipava el desenllaç, els portadors contractaven dos estrambòtics però eficaços detectius privats que havien de trobar el Lleó. Ara, la història ha arribat a la seva fi. Els detectius han trobat el Lleó petit!

Les pistes i el rastre del Lleó ajuden els detectius a trobar-lo

Els dos investigadors han visitat el Vapor Vell, on els esperaven alguns dels portadors, per trobar algunes pistes que els ajudessin a trobar el Lleó petit. Han parlat amb el seu pare, el Lleó de Reus, que els ha explicat que en aixecar-se al matí ja no l'havia vist. El que no esperaven, però, era que les pistes els portessin directament cap al desaparegut. Buscant el rastre entre les bèsties, han descobert la roba i la corona del Lleó petit on descansen les àligues, cosa que els ha indicat que no era gaire lluny.

I així ha estat, ja que han sentit una veueta que els cridava. Era el Lleó petit, amagat sota una manta al darrere de les àligues perquè es pensava que els seus portadors se n'havien oblidat d'ell. Com que no podia sortir al carrer, enyorava els seus amics, els nens i nenes de la ciutat, i ballar per la Festa Major. Però després d'això, ha pogut tornar al costat del seu pare, i a més, ha rebut mostres d'afecte d'uns quants nens.

La Junta i els portadors del Lleó de Reus han volgut agrair la feina feta als detectius, Marià Gil i Xavier Ferrando, que ha culminat amb l'aparició del petit de la família. També han volgut agrair la feina en el muntatge dels vídeos a Ferrando i a Jordina Sans i l'actor reusenc Pep Ayala per posar veu al lleó petit i el gran, respectivament.

"Sant Pere 2020: Els Campaners, l'oasi presencial d'un programa de Festa Major confinat" "Sant Pere 2020: Pregó i Tro de Festa encenen una Festa Major sense Tronada"