La prova final dels Cóssos de Festa Major de Reus, en directe

La primera part es va fer el 20 de juny a la Palma

Per acabar les proves dels Cóssos, s'ha fet una prova nova que tracta d'un concurs de cultura popular sobre la Festa Major de Reus, prova que es farà en directe a través de les xarxes socials de Reus Cultura. Aquest es farà a través de l'aplicació 'Kahoot!' i permetrà fer aquesta darrera prova de manera simultània entre tots els participants.

En aquest directe, es podrà veure quin dels elements s'erigeix guanyador de l'onzena edició dels Cóssos de Festa Major, que serà recordada com una edició excepcional i estranya, adaptada a les circumstàncies.

El dissabte es van fer les primeres proves dels Cóssos

Els Cóssos de Festa Major, enguany, per les circumstàncies i mesures preventives aplicades arran del coronavirus, s'ha adaptat a la realitat per poder-se mantenir. El passat 20 de juny, a la Palma, es va enregistrar la participació de tots els grups festius inscrits i es van fer proves de bitlles catalanes, la pesca de cintes en bicicleta, la cursa de mascles i la cursa de sacs, aquestes dues últimes, eliminant la part competitiva i cronometrant el temps que tardava cada grup a fer la prova.

Així mateix, en les proves individuals, també s'ha optat per aquesta opció i, a partir dels temps que marquessin els cronòmetres, s'ha establert la relació de punts. D'altra banda, no s'han pogut fer les proves d'estirar la corda ni la del pal ensabonat.

"Atenció: Celebra Sant Pere amb la samarreta amb més èxit. En tenim 2, participeu!" "Sant Pere 2020: Els Cóssos de Festa Major es reinventen i es divideixen en dos dies"