Ensurt a La Fira Centre Comercial de Reus per fum que sortia d'una botiga

Els bombers han desallotjat la botiga de l'H&M perquè els aires condicionats han començat a treure fum, tot ha quedat en un ensurt
Avui, l'establiment de roba i complements H&M de la Fira Centre Comercial Reus ha estat desallotjat per una falsa alarma dels aires condicionats  | Miguel Cabrerizo
 

 

Aquest dimecres, 10 de juliol, cap a tres quarts d'una del migdia han hagut de desallotjar l'establiment de l'H&M de La Fira Centre Comercial de Reus. Segons informa la Guàrdia Urbana de Reus, ha començat a sortir fum dels aires condicionats dels emprovadors d'aquesta botiga i els bombers han desallotjat l'espai per prevenció. Dues dotacions dels bombers han efectuat una inspecció de la zona per saber què és el que havia passat i sembla que tot plegat ha estat una falsa alarma. 

Tot just avui, han recarregat els aires condicionats de la botiga de l'H&M

El motiu del fum dels aires condicionats, segons informa la Guàrdia Urbana de Reus, ha sigut la càrrega de refrigerant que han anat a carregar tot just avui. Des de La Fira Centre Comercial confirmen que avui han anat a recarregar els aires condicionats de la botiga de roba i, segons sembla, el líquid ha produït una mica de fum. Testimonis dels fets afirmen que no feia olor de fum ni es veien flames enlloc. Els bombers han desallotjat la botiga per prevenir accidents i per poder treballar en el que havia passat i, mentre investigaven la font del fum, han detectat que venia dels aires condicionats. Finalment, no hi ha hagut cap més perill ni cap ferit, per sort, només ha sigut un petit ensurt. 

"❗ARA MATEIX: Quilòmetres de cua a la T-11 per un accident" "🗣Parlem amb els Pokers: «Hi ha moments a la vida que tens altres prioritats»"