Més de 300 estudiants participen en una trobada per captar talent del Clúster TIC a Reus

La trobada es va fer amb 13 empreses tecnològiques al Tecnoparc
Èxit de participació en la trobada d'estudiants i empreses per captar talent al Tecnoparc | Clúster TIC

El Clúster TIC Catalunya Sud ha organitzat una trobada entre estudiants i empreses al Tecnoparc de Reus. Un total de 315 alumnes han participat en la trobada amb 13 empreses tecnològiques. L’esdeveniment, anomenat Speed Dating, ha comptat amb el suport de l'Ajuntament de Reus i amb l’assistència d’estudiants de formació professional i universitària, superant les previsions de la iniciativa, la qual, amb aquest èxit, té assegurada la seva continuïtat tal com ha confirmat el clúster mànager de la plataforma, Gabriel Domènech.

Contacte entre estudiants i empreses

En l’Speed Dating que s’ha fet al Tecnoparc, els estudiants han mantingut un contacte directe personal amb els representants de les diferents companyies per conèixer de primera mà les necessitats i oportunitats professionals, després d’unes originals presentacions a dalt de l’escenari de l’Auditori de Tecnoparc. Tot seguit, s’han presentat els currículums a les companyies situades al vestíbul de les instal·lacions reusenques.

Per la seva part, els joves estudiants han valorat molt positivament aquesta experiència, ja que els ha posat en relació amb el món laboral i els ha obert un ventall de possibilitats per iniciar la seva carrera professional. D’altra banda, pel que fa a les empreses, han apreciat de molt satisfactòria la jornada, la qual els ha permès identificar un gran potencial entre els alumnes, els quals venien de cursar estudis de programació, publicitats i màrqueting digital i tècniques de desenvolupament d’aplicacions web i mòbils.

Presentació del projecte Escola TIC

Durant l’acte al Tecnoparc, el Clúster TIC Catalunya Sud ha aprofitat per presentar el projecte Escola TIC que impulsen conjuntament amb la Fundació Esplai i començarà les seves activitats formatives durant el 2020. Aquesta iniciativa reforça el compromís i l’aposta per la formació especialitzada i enfocada a alinear les vocacions dels estudiants amb les necessitats del creixent sector digital.

  

"❗ La Generalitat assumirà la gestió de l’Hospital de Reus a partir del gener del 2020" "❗ Denuncien el mal estat de l'aparcament del Pi del Burgar de Reus"