El cicle de concerts solidaris Vermusic a Reus acaba amb èxit de participació

Chicuelo va tancar el cicle musical de 7 concerts solidaris
Últim concert del cicle Vermusic amb Chicuelo a Cal Massó | Àngel Ullate

 

El cicle de concerts solidaris Vermusic 2018 de Reus finalitza amb èxit de participació respecte a les edicions anteriors. Un total de 1.200 persones han passat pels concerts on s'ha aconseguit 3.800 euros. 7 concerts van formar part d'aquest cicle musical que es van dur a terme per diversos punts de la ciutat, el passat dissabte 1 de desembre el concert de Chicuelo al Centre d'art Cal Massó va posar fi al cicle de concerts solidaris.

Actuació de la Jove Orquesta Simfònica de Barcelona a Reus | Isma Llanes

 

Èxit del Vermusic 2018

Un any més a la ciutat de Reus acull el cicle de concerts solidaris Vermusic, com a novetat d'enguany s'han afegit nous escenaris com el Teatre Fortuny, l'Estació Enològica i Cal Massó. D'altra banda, en aquesta edició els diners recaptats dels 7 concerts del festival, han anat dirigits al Centre Neurorehabilitador Mas Sabater de la Fundació d'Esclerosi Múltiple de Reus. Aquest centre porta a cap programes de neurorehabilitació, rehabilitació cognitiva personalitzada i tractament conservador de la incontinència urinària.

Una edició amb nous escenaris de concerts

Una altra novetat ha estat que enguany el públic no ha sigut l'encarregat d'aportar la quantitat monetària, aquest any ha anat a càrrec de l'Ajuntament de Reus i de Vermuts Miró. Els espectacles han estat gratuïts, però es va considerar fer una retribució extraordinària a l'entitat d'un total de 3.810 euros. El xec amb la quantitat es va lliurar al darrer concert del Vermusic d'aquest dissabte.

Concert Vermusic amb la violoncel·lista Amparo Lacruz | Isma Llanes

 

7 concerts han format part del Vermusic 2018

El Vermusic 2018 ha comptat amb la Camerata XXI al Mas Calvó, el Duo Miró al Círcol o els After Dark a l'Estació Enològica. El blues de Jordi Casanova i Jaume Torrent al claustre de l'Institut Salvador Vilaseca, la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona al Teatre Fortuny, Chicuelo a Cal Massó i l'Amparo Lacruz al Pavelló dels Distingits de l'Institut Pere Mata.

Jordi Casanova i Jaume Torrent van actuar al tercer concert del Vermusic 2018. | Laia Solanellas

 

Més de 1.000 persones han passat pel cicle

Amb un pressupost pel festival de 25.000 euros, més de 1.000 persones han passat per aquest cicle de concerts de caràcter solidari. Una edició que ha estat marcada per Reus Ciutat de la Música 2018 i que ha augmentat l'afluència de públic amb 300 persones més respecte a l'edició passada.

Podeu veure aquí la galeria d'imatges de l'últim concert del cicle Vermusic amb Chicuelo a Cal Massó.

"ATENCIÓ: Quadruplica la taxa d'alcoholèmia després d'accidentar-se a Reus" "FOTOS: El Pare Noel visita els nens i nenes a La Fira de Reus!"