Dues persones es fan passar per policies i roben un cotxe a Reus

Els lladres van robar un cotxe model Audi A3
Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus. | TarragonaDigital

 

A la ciutat de Reus dues persones s'han disfressat de policies amb armilles, armes de foc i plaques policials falses i han robat un cotxe. Els lladres van robar-li al conductor del vehicle el cotxe d'alta gamma, model Audi A3, al·legant que eren policies. Els fets han tingut lloc aquesta matinada de dilluns 1 d'abril. Encara que es desconeixen els autors dels fets, els cossos policials han donat l'avís a les diferents comissaries properes a Reus per trobar a les persones responsables.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

Es fan passar per policies i roben un cotxe

Segons explica el Diari de Tarragona, les dues persones van actuar com a lladres, ahir a la matinada i es van emportar un Audi A3 de color negre. El vehicle estava estacionat a l'avinguda del President Macià de Reus. Les dues persones van dir al conductor que eren policies, van requisar el cotxe i se'l van emportar en direcció la carretera de Tarragona.

Els lladres anaven acompanyats d'un altre cotxe, model Audi Q5 de color blanc, que també ha fugit en la mateixa direcció del cotxe negre. Els cossos de seguretat de Reus s'han assabentat dels fets ocorreguts aquesta matinada, quan la persona responsable del vehicle ha trucat per informar-se del que havia passat. En aquest moment és quan la vícitma i els agents, s'han adonat que el cotxe havia estat robat per falsos policies.

S'ha donat l'avís a les comissaries locals

Per descobrir a les persones responsables del robatori del vehicle, els agents policials de Reus han donat a conèixer el model del cotxe d'alta gamma, la matrícula i la marca del vehicle a diverses comissaries que estan ubicades prop de Reus.

També et pot interessar:

"COMPARTIU: Una vintena de gossos del Refugi Baix Camp han de ser adoptats urgentment!" "El 22è Sopar Solidari de Reus, dedicat als refugiats"