Unes 7.000 persones visiten la 19a edició d'Epocauto a firaReus

L'organització ja pensa en el vintè aniversari de la cita
Segons els organitzadors del certamen, fins a 7.000 persones han visitat la Fira Epocauto a Reus. | Àngel Ullate

 

Pels volts de les tres de la tarda d'aquest diumenge, 10 de març, firaReus ha posat el punt final a la seva edició número 19. Fins a 7.000 persones han visitat aquest cap de setmana una nova mostra de vehicles clàssics a la ciutat de Reus, on han destacat, sobretot, els cotxes dels anys 20, 30 i 40, els centenaris i els homenatges als Seat 1430 i Mini.

Un Ford T Speedster (1913), un David Speedster (1914), o un Citroën B-2 Torpedo (1920) han estat algunes de les peces que més èxit han tingut entre els milers de persones que s'han acostat en els darrers dies a les instal·lacions de firaReus de la capital del Baix Camp.

Desenes de vehicles d'època s'han pogut veure aquest cap de setmana a firaReus. | Àngel Ullate

 

Un dels visitants de la Fira Epocauto de firaReus examina amb detall un dels automòbils exposats aquest cap de setmana. | Àngel Ullate

 

Un Rolls Royce centenari, la joia de la corona de la mostra d'enguany

A més, també s'ha pogut exhibir un Rolls-Royce Silver Ghost, una de les atraccions clau d'aquest any. És tota una llegenda des que van usar-se el seu motor i el seu xassís en blindats a la I Guerra Mundial. Lawrence d'Aràbia el va lluir al desert i va ser vehicle habitual d'estrelles de Hollywood, aristòcrates i monarques de mig món, i aquest cap de setmana s'ha pogut veure de ben a prop a Epocauto, a firaReus.

Un col·loqui de diversos participants en un 'raid' solidari al Marroc ha estat un altre dels reclams d'aquesta edició, que a banda dels cotxes tampoc no ha oblidat les motos. Des d'Epocauto, el seu director José Enrique Elvra ha valorat el fet que s'hagin «pogut contemplar models centanaris». La fira ja pensa en la vintena edició, la de l'any que ve.

GALERIA DE FOTOS: Les millors imatges de la Fira Epocauto 2019 que ha acollit firaReus aquest cap de setmana

També et pot interessar

"SORPRESA A REUS: El nou partit que es podria presentar a les eleccions municipals" "POLÈMICA: Tallen la llum de l'edifici ocupat del barri Horts de Simó de Reus"