NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

La Fundació Joan Petit lliura 60.000 euros a la Vall d'Hebron

L'entitat té, enguany, la seva seu a Reus | Unió de Botiguers engega una col·laboració amb l'entitat
La Fundació Joan Petit dona 60.000 euros a la Vall d'Hebron | Cedida

 

La Fundació Joan Petit, que enguany té la seva seu a Reus, ha lliurat 60.000 euros a l'Hospital Vall d'Hebron per destinar-los a la recerca sobre càncer infantil. L'entitat es dedica a «l'atenció als afectats directament i indirectament pel càncer infantil i la divulgació del coneixement d'aquesta malaltia». La seva seu és rotativa i, des de principis d'enguany, és Reus.

Amb l'acompanyament del gegantó de la fundació, l'entitat recull donatius solidaris per destinar-los a la recerca mèdica. Des que la capital del Baix Camp n'és seu, s'han recollit 50.000 euros que ja s'han lliurat a l'Hospital Vall d'Hebron. Al voltant de la meitat d'aquesta xifra es va recollir l'1 de juny, durant la festa-torneig Joan Petit Nens amb Càncer que va acollir el Reus Deportiu.

Els centenars de nens i nenes que hi van participar van jugar partits d'hoquei, i a través de la barra, les rifes i les donacions es va recollir una part important del que ara s'ha lliurat al centre hospitalari. Els darrers 10.000 euros que han fet ascendir el donatiu fins als 60.000 euros provenen d'una marxa solidària organitzada a Malgrat de Mar. Des de la Fundació apunten que la malaltia, que és proporcionalment minoritària en l'etapa infantil, és especialment agressiva i, per tant, la recerca és molt necessària.

El gegantó de la Fundació ja tomba per les botigues de Reus | Jordi Olària Gras

 

Unió de Botiguers se suma a les iniciatives

El gegantó de la Fundació Joan Petit tombarà per tot Reus fins al 4 de gener de botiga en botiga. A través d'Unió de Botiguers, visitarà 32 establiments de la ciutat fins llavors per donar més visibilitat a la iniciativa i seguir recollint donacions. Aquesta ruta va començar aquest dijous i se'n pot consultar el recorregut al web de l'entitat comercial.

A cada establiment s'hi estarà entre tres i cinc dies, acompanyat de l'estic d'hoquei i la cullera de fusta penjada al coll. La cullera, tal com s'explica des de la Fundació, és el que la canalla ingressada feia anar com un estic. Igual que la resta de donacions que recull la Joan Petit, els recursos es destinaran a la investigació del càncer infantil.

"🎼MÚSICA: Consulta la programació de l'Associació de Concerts de Reus del 2019-2020" "🍷🍸La Casa Navàs amplia les visites amb tatos de vi i vermut pel seu gran èxit!"