El «nen segrestat en una botiga de Reus» s’hauria amagat

La història s’ha fet viral a les xarxes socials | No s'hauria intentat segrestar al nen en cap moment, sinó que el menor es va amagar
La botiga en què ha succeït aquest incident està situada al Passeig Prim de Reus | Laia Solanellas

 

Des de primera hora del matí d'avui divendres, 27 de setembre, ha començat a córrer a les xarxes socials la història d’un segrest en un comerç de la ciutat de Reus. A la publicació es deia que, en aquest establiment, s'havia intentat segrestar un nen, «metiéndolo en un sótano» i es demanava a la ciutadania que anés amb compte.

Els propietaris del local, preguntats per TarragonaDigital, han desmentit els fets i han explicat que van ser precisament ells qui van col·laborar, en tot moment, en la recerca del menor, buscant-lo per la botiga i comprovant les imatges de les càmeres de seguretat. El nen, finalment, tal com han confirmat els Mossos d'Esquadra i la policia reusenca, s'havia amagat a l'establiment, entre diverses peces de roba.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

Avís policial

La Guàrdia Urbana de Reus ha informat que, efectivament, es va rebre un avís per la pèrdua d'un nen de quatre anys que anava vestit amb una samarreta del Reial Madrid a la zona de la Pastoreta. L'alerta va arribar ahir dijous, 26 de setembre, quan passaven pocs minuts de tres quarts de sis de la tarda. Poc després, el menor va aparèixer sa i estalvi.

El nen s’havia amagat entre la roba

La versió dels responsables de la botiga ‘Miss’ de Reus, on van passar els fets, és que «el nen es va amagar entre la roba de la botiga» i que, en cap moment, van voler segrestar-lo, tot desmentint l'acusació que s'havia fet viral

Alhora, un dels treballadors del local, ha explicat que «els pares no estaven pendents del seu fill i, quan van notar que no hi era, es van posar molt nerviosos i van començar a cridar». En aquell moment, clients i dependents van cercar el menor i, en veure que no apareixia, van procedir a comprovar les càmeres de seguretat, per verificar que no hagués sortit o que algú l'hagués segrestat. 

També es va alertar la policia i finalment, després d'un petit mal tràngol, el nen va aparèixer amagat entre diverses peces de roba.

Imatge de missatge que corria a les xarxes socials amb aquesta notícia | Tarragonadigital

 

"🌍La reivindicativa sorpresa d'aquest matí al centre de Reus" "🌈Oriol Pàmies, activista reusenc fundador de la xarxa social LGTBIQ+ més gran del món"