L’Hospital Sant Joan de Reus incorpora dos cotxes elèctrics petits per als infants de pediatria

L'eina fa més agradable el trasllat dels nens i nenes al quiròfan i ajuda a reduir l'estrès propi d'aquest tipus de situacions

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus ha incorporat dos cotxes elèctrics petits per als infants de pediatria. Autolica, concessionari oficial Mercedes-Benz i Smart a la demarcació de Tarragona, ha lliurat els vehicles perquè els nens i nenes que han de ser intervinguts quirúrgicament puguin traslladar-se d’una manera més agradable al quiròfan. La mesura també ajuda a reduir l’estrès propi d’aquest tipus de situacions.

Aquesta acció, segons el centre hospitalari, s’emmarca en el procés d’humanització de l’assistència, que vetlla per fer més amigable l’entorn de l’Hospital i més confortable l’estada, en aquest cas, dels infants i els seus familiars.

Els dos minicotxes, que poden ser conduïts pels mateixos infants o mitjançant un comandament a distància, són rèpliques a petita escala de la marca Mercedes. Concretament, es tracta del GLC AMG &·S i de l’AMG GT, aquest biplaça. Els vehicles estan pensats per a nens i nenes d’entre els 3 i els 8 anys, si bé el seu ús dependrà del pes i la talla dels infants.

A l’acte de lliurament dels vehicles han participat el regidor de Salut i Ciutadania de l’Ajuntament de Reus, Òscar Subirats, el gerent d’Autolica, Francisco Manuel Escura, el cap de vendes d’Autolica, Jaume Huguet, i diversos membres de la Direcció de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus i professionals de l’àrea quirúrgica.

"🎨 Arriba una nova edició del MusART al Mare Molas centrada en la Prioral de Sant Pere" "🚓 L'elevat increment en denúncies per incivisme a Reus durant aquest 2020"