Crema un cotxe a la zona del Pavelló Olímpic de Reus

S'ha atès una persona amb crisi d'ansietat i cinc per inhalació de fums | El foc ha afectat un vehicle i la façana de la casa propera

L'incendi d'un vehicle ha afectat la façana davant de la qual estava aturat | Guàrdia Urbana de Reus

Un vehicle ha cremat aquesta tarda al carrer de Milà i Fontanals de Reus. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís d'incendi quan passaven pocs minuts d'un quart de set de la tarda i han activat dues dotacions. El foc, a més de cremar el vehicle, ha afectat la façana del número dotze d'aquest carrer, a tocar del Pavelló Olímpic de Reus. A l'operatiu també hi han participat efectius de la Guàrdia Urbana, el Cos dels Mossos d'Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques, que ha atès una persona per crisi d'ansietat i cinc per inhalació de fum.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

El fum i el foc del cotxe han afectat la façana | Guàrdia Urbana de Reus

Aquest dijous, 19 de desembre, s'ha declarat un incendi en un cotxe al carrer de Milà i Fontanals de Reus. Es tracta del que connecta el carrer d'Astorga amb la façana nord del Pavelló Olímpic. El vehicle es trobava a l'altura del número dotze, tot just la darrera casa que hi ha abans de l'encreuament amb el carrer del Pintor Fuster. Dos minuts després d'un quart de set de la tarda, els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rebut un avís d'incendi.

L'incendi s'ha produït al carrer de Milà i Fontanals | Guàrdia Urbana de Reus

S'hi han dirigit amb dues dotacions, de la mateixa manera que també s'han desplegat operatius del Cos de Mossos d'Esquadra, de la Guàrdia Urbana de Reus i del Sistema d'Emergències Mèdiques. Tot i que el SEM havia informat que no havia hagut d'actuar en un primer moment, la Guàrdia Urbana de Reus ha acabat comunicant que s'ha atès una persona per crisi d'ansietat i cinc més per inhalació de fum.

"🔴El raval de Santa Anna serà definitivament per a vianants" "🍽👏 Neix l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Reus amb 40 establiments associats"