Joan Masdéu celebra 25 anys de Whiskyn’s amb un concert al Teatre Bartrina de Reus

L’espectacle tindrà lloc aquest dissabte 1 de febrer a les 21.00 hores
El preu de les entrades del concert oscil·len entre els 10 i els 12 euros | Laia Solanellas

El reusenc Joan Masdéu celebra aquest dissabte 1 de febrer, a les 21.00 hores, els 25 anys del grup Whiskyn’s amb un concert especial al Teatre Bartrina, un recital que el mateix espai escènic ha batejat amb el segell de Km 0 i que es titular «La Flor del Panical».

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

Durant 75 minuts, Joan Masdéu revisa, per primer cop i deu anys després de la dissolució de la banda Whisky’ns que el mateix va liderar, una selecció de les seves millors cançons. I ho fa amb la presentació d’un nou disc i un espectacle de petit format a trio. Els preus de les entrades oscil·len entre els 10 euros (anticipada) i els 12 euros (el mateix dia del concert, directament a la taquilla).

La programació del Teatre Bartrina, en marxa

El Consorci del Teatre Bartrina ja té en marxa la programació d’aquest nou semestre de programació, que va començar el darrer cap de setmana amb un concert del pianista Lluís Capdevila. El teló del teatre es tornarà a aixecar el dissabte 8 de febrer, a les 21.00 hores, amb l’espectacle ‘La partida d’escacs’, d’Stefan Zweig, en una versió d’Ivan Morales a partir de la dramatúrgia d’Anna Maria Ricart, i protagonitzada per Jordi Bosch.

En finalitzar la funció, tindrà lloc un col·loqui del Fòrum de l’Espectador, que també forma part de la programació Escena 25. El Teatre Bartrina està adherit al projecte socioeducatiu Apropa Cultura una porta oberta a la inclusió, que compta amb la col·laboració de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus, i la campanya social impulsada pel Departament de Cultura de la Generalitat Escena 25.

En el marc dels pròxims espectacles programats, destaca també l’espectacle per a tots els públics ‘Calma!’, del popular director i intèrpret Guillem Albà, que acaba d’estrenar també un programa a TV3. Està recomanat per a tots els públics, però especialment per al públic jove, a partir de 12 anys, que podran veure a Guillem Albà en estat pur: humor, poètica personal i un missatge optimista i vital que esdevé, finalment, catàrtic. En finalització la funció també es podrà participar al Fòrum de l’Espectador.

"🎨 REUS: Arriben les XVI Jornades de Disseny Yazoo de l'Escola d'Art i Disseny" "👮 Es multipliquen en un 260% les actes per conductes incíviques a Reus"