Liciten el muntatge de l’arbre de Nadal de la plaça del Mercadal de Reus

El contracte té un pressupost de 18.137,90 euros amb IVA inclòs | L’enllumenat s’encendrà el pròxim 29 de novembre
Imatge dels llums del Nadal 2018 de la plaça del Mercadal | Laia Solanellas

L’Ajuntament de Reus ha tret a concurs l’arrendament, muntatge, manteniment  i desmuntatge del tradicional arbre de nadal de la plaça del Mercadal. El contracte té un pressupost de 18.137,90 euros amb IVA inclòs i té una durada de dos mesos. L’enllumenat de Nadal, segons s’indica en el plec tècnic, haurà d’estar completament instal·lat el dia 28 de novembre de 2019, el dia anterior a la data de l’encesa i inici de la campanya nadalenca.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

El contracte de licitació inclou el subministrament, mitjançant lloguer, de l’arbre ornamental de Nadal i de tots els accessoris, la instal·lació del cablejat per a l’alimentació elèctrica i la realització dels corresponents contractes dels subministraments temporals i de tots els altres tràmits necessaris per a la seva completa instal·lació. Per una altra banda, també contempla l’encesa i tancament diaris per garantir el seu correcte funcionament, amb subjecció a l’horari d’encesa establert per l’Ajuntament de Reus.

Finalment, el contractant també haurà d'assumir el manteniment de la instal·lació fins a la seva desinstal·lació, la completa desinstal·lació i les condicions de muntatge, manteniment, desmuntatge i la seguretat que aquestes han d’oferir per les persones i elements. 

Imatge dels llums del Nadal 2018 de la plaça del Mercadal | Laia Solanellas

Segons el document, l’arbre haurà de tenir una alçada mínima de 10 metres i una estrella a la part superior. A més, l’enllumenat ornamental haurà de ser de tipus LED o tecnologia similar «que asseguri un baix consum elèctric durant tot el període d’encesa i funcionament». La il·luminació de l’arbre anirà acompanyada d’uns fils lluminosos situats als fanals de la plaça del Mercadal.

"REUS: La fora ventada deixa més de 5.000 famílies sense llum!" "🔴ATENCIÓ: Troben el veí de Reus que va desaparèixer la setmana passada!"