El Lleó de Reus celebra els 15 anys d'una manera molt dolça

La Pastisseria Huguet ha creat la galeta del Lleó que es vendrà per la Festa Major de Sant Pere
La galeta del Lleó de Reus, amb motiu dels 15 anys de la bèstia | Laia Riba

 

El Lleó de Reus, una de les bèsties més admirades pels infants i elegants del seguici festiu de Reus ara es podrà menjar amb unes postres ben dolces. Amb motiu dels quinze anys de la seva creació, la pastisseria Huguet jutament amb els portadors del Lleó de Reus han volgut celebrar els quinze anys de vida d'una manera ben dolça. El pastisser Jaume Huguet ha fet una galeta amb la silueta del Lleó i amb una superfície de xocolata que porta la imatge del Lleó.

Els portadors del Lleó amb el pastisser Jaume Huguet presentant la galeta | Laia Riba

 

El Lleó fa 15 anys d'una manera molt dolça

Ous, farina, mantega, sucre, xocolata i 'el rei de la festa major' són els ingredients per aquesta nova galeta de la Pastisseria Huguet. Avui, dimecres 12 de juny i amb motiu de l'arribada de la Festa Major de Sant Pere de Reus, s'ha presentat la nova galeta amb la imatge del Lleó a la Pastisseria Huguet, al carrer de l'Alcalde Joan Beltran de Reus. 

La pastisseria Huguet ha creat una galeta del Lleó

El pastisser Jaume Huguet ha explicat que «farem una tirada d'un centenar de galetes amb la imatge del Lleó, aprofitant la Festa Major de Sant Pere». No obstant això, comenta que com tenen el motlle del Lleó sempre podran fer galetes amb la forma d'aquest element del seguici festiu reusenc. A banda de la pastisseria del carrer de l'Alcalde Joan Beltran, també es podran comprar aquestes galetes a altres establiments reusencs que tinguin relació amb el Lleó de Reus.

Es farà una tirada d'un centenar de galetes per Sant Pere | Laia Riba

 

Una nova galeta per la Festa Major de Sant Pere

El cap de colla del Lleó de Reus, Josep Lluís Rius ha mostrat la seva satisfacció i la de totes les persones que porten el Lleó per aquestes noves postres amb la imatge de la bèstia reusenca. «Avui és un dia d'orgull perquè celebrem els 15 anys del Lleó, i esperem que segueixi sent 'el rei de la festa major' durant molts anys més».

Segons Huguet «aquesta galeta és un producte gran però ràpid de menjar». La nova galeta tindrà un cost de quatre euros, i principalment es podrà degustar al Forn de Pa i Pastisseria Huguet.

"El Centre d'Amics de Reus es prepara per a un gran canvi" "🎉AGENDA: Consulta tots els actes del programa de Sant Pere de Reus d'avui!"