Prop de 200 persones es manifesten a Reus contra la violació denunciada per una veïna

La víctima ha denunciat els fets als Mossos d'Esquadra, que ja investiguen el cas
Vora les 200 persones han sortit a manifestar-se a la plaça del Mercadal | TarragonaDigital

Gran resposta col·lectiva a Reus hores després de conèixer que una dona ha denunciat davant els Mossos d'Esquadra haver estat víctima d'una violació múltiple en un descampat de la ciutat la matinada del passat 13 de gener. Prop de 200 persones han sortit a manifestar-se aquest dissabte al vespre per rebutjar els fets i mostrar el seu suport a la víctima en una conentració multitudinària a la plaça del Mercadal, a la porta de l'Ajuntament de Reus, i on s'ha llegit un manifest ferm contra qualsevol expressió de violència masclista.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

La denúncia es troba ara mateix als jutjats de la capital reusenca i els Mossos d'Esquadra estan investigant els fets, segons ha pogut confirmar TarragonaDigital. Tres individus haurien assaltat a la jove, de 36 anys, i l'haurien agredit en un descampat de la zona del Santuari de Misericòrdia i el Part del Trenet la matinada del dilluns 13 de gener. Qui va donar l'avís de l'agressió va ser l'Hospital Sant Joan de Reus, on la víctima va necessitar atenció mèdica i on es va aplicar, immediatament, el protocol d'agressió sexual i violència masclista.

«Si ens toquen a una, ens toquen a totes!»

El lema 'Cap agressió sense resposta' ha encapçalat la protesta | TarragonaDigital

La concentració al cor de Reus ha comptat amb la lectura d'un manifest sobre els drets de les dones i ha estat encapçalada per una gran pancarta on es podia llegir 'Cap agressió sense resposta', ja tot un símbol del rebuig al masclisme i a la violència sexual arreu del país. «Si ens toquen a una, ens toquen a totes!», han subratllat els i les manifestants presents a la Mercadal aquest dissabte.

La víctima ha denunciat els fets del passat 13 de gener davant els Mossos d'Esquadra | TarragonaDigital

També et pot interessar

"👏 Ja se sap quan el Cafè de Reus reobrirà les seves portes!" "🔴Reus actualitzarà els plans de protecció que la Generalitat no considera vigents"