Torna per sisena vegada el mercat artesanal 'Calaix de Sastre' a Reus

El Centre de Lectura Reus acull per sisena vegada el mercat fins al 5 de gener
Al mercat 'Calaix de Sastre' s'hi podran trobar joies fetes a mà | Joan López

 

Torna un any més el mercat d'artesania 'Calaix de Sastre', que acull el Centre de Lectura de Reus i que enguany arriba a la seva sisena edició. Les paradetes es podran començar a visitar a partir del pròxim divendres 21 de desembre i estarà obert al públic fins al 5 de gener, vigília de l'arribada dels Reis Mags d'Orient. Totes les parades participants estaran protagonitzades per diverses dones de la província, sent elles les autores dels productes i enguany hi haurà una rotació de paradistes.

Diversitat de productes artesanals

'Calaix de Sastre' té l'objectiu de potenciar el mercat artesà local, per aquest motiu acull a artesanes de la província per la venda dels seus productes. Els assistents podran trobar tota mena d'objectes com bijuteria, complements per a roba, cosmètica natural, mobles o pintures, entre moltes altres coses.

Més parades i més artesanes

D'altra banda, hi haurà una rotació de paradetes amb l'objectiu d'augmentar l'oferta de productes i donar més oportunitats a les paradistes, per tant hi haurà parades i artesanes que aniran canviant al llarg dels dies de mercat artesanal. Es donarà l'oportunitat a les artesanes de participar en el mercat només quatre dies, ja que han decidit dividir els dies de mercat en tres trams de quatre dies cadascun. 

El Centre de Lectura acull el mercat 'Calaix de Sastre'

El mercat 'Calaix de Sastre' se situarà al vestíbul del Centre de Lectura de Reus. Estarà obert en horari de 10 hores a 14 hores, i a la tarda de 17 hores fins a les 21 hores. Divendres 21 de desembre s'iniciarà la fira artesanal, que romandrà tancada els dies festius nadalencs 25, 26, 31 de desembre i 1 de gener. El mercat artesanal acabarà el 5 de gener del 2019.

Un any més el Centre de Lectura de Reus, aposta pels productes fets a mà i de caràcter artesanal de cara a les festes de Nadal. Una excusa per comprar els regals de Nadal amb l'objectiu de potenciar a les artistes locals i als productes que fan a mà. Aquest mercat artesanal està organitzat el Col·lectiu d'Artesanes de Reus, 'Calaix de Sastre' i que volen mostrar els productes que realitzen al públic aprofitant les festes de Nadal a Reus.

"ATENCIÓ: Tiroteig en una baralla a Reus" "ATENCIÓ: La grúa retira el cotxe d'una embarassada mentre està de part"